Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

НАД 170 МОМИЧЕТА СЕ ВКЛЮЧИХА В НАДПРЕВАРАТА ЗА КРАЛИЦА НА TOPMODEL.BG

20.11.2012


НАД 170 МОМИЧЕТА СЕ ВКЛЮЧИХА В НАДПРЕВАРАТА ЗА КРАЛИЦА НА TOPMODEL.BG

Един месец след началото на нашия конкурс над 170 момичета от цялата страна се включиха в надпреварата за титлата Кралица на ТопМодел.бг и номера им продължава да ръсте.

Всяка една от тези участнички има потенциала и претенциите да бъде топмодел. За това и битката за всеки глас е много тежка.

В оспорваната надпревара до сега над 25.000 души, решиха да дадат гласа си за своите фаворитки,а профилите на участничките бяха разгледани над 1.000.000 пъти. С гласовете си всички тези посетители ще изберат най-красивата ни кандидатка.

Остават само 2 седмици до финала на гласуването. Време, в което всички участнички ще трябва да пуснат в сила чара си и да призоват своите приетели, познати и фенове да ги подкрепят. Защото титлата Кралица на ТОПМОДЕЛ.бг означава, че си една от най-красивите сред топмоделите.

Освен славата, която ще донесе тази титла, конкурса има и много сериозен награден фонд.

Голяма награда от 1000 лева, която е осигурена от нашите спонсори от магазин за хранителни добавки www.silata.com

Наградата от 500 лева, осигурена от нашите спонсори от VIAILET TAXI за една от участничките на награждаването.

Известния фотограф Петър Пешев ще избере една участничка на която ще подари професионална фотосесия, която ще е обезпечена със стилист, гримьор и фризьор, за да може избрания модел да блесне в пълната си красота.

Ние от TOPMODEL.bg ще дадем специална награда на една от участничките в награждаването, а именно доживотен платинен профил, поредица от интервюта и реклама на самия модела. Както и ще изполваме снимки на избрания модел, който да станат част от самия дизайн на конкурса.

До края конкурса остава малко не много време, но достатъчно за обрати в челните позииции. Едно е сигурно конкурса ще донесе слава и много емоции на участничките си.

Подготвили сме още една голяма награда, която ще обявим в идните дни, за това следете новинит тук или в групата ни във facebook.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg