Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Креми Оташлийска – искрено и лично от Париж

20.10.2012


Креми Оташлийска – искрено и лично от Париж

“Медиите в България са твърде заети с разни Николети и Златки” – с тези думи единственият български модел, участващ в седмицата на модата в Париж красноречиво описва родната медийна действителност.

Срещам се с Кремена след ревюто на Баленсиага – втори сезон шестнайсет годишната българка дефилира за престижната марка като екслузивен модел.
 Сред тълпата от фотографи успявам да я извикам по име и тя се обръща. Посреща ме с радост – по български. Докато вървим си говорим за нея, Баленсиага и моделството. Още е развълнувана от случилото се. Говори по телефона с родителите си, които са я гледали онлайн и ги пита много важния за нея въпрос: “Добре ли ходих?”

 

Задавам й много въпроси, любопитна съм. Казва, че тоалетът, който е носила на ревюто много й е харесал и въобще, колекцията на Баленсиага е една от малкото този сезон, които наистина са й харесали. След ревюто не само на сцената, но и зад нея е имало бурни ръкопляскания и много насълзени очи. “Дори и аз замалко да се разплача, толкова време прекарахме в репетиции, и аз се чувствам част от цялата магия”.Креми още прохожда в моделството, но определено има заложби. Още носи детското в себе си и с това ми става много симпатична. На подиума обаче по нищо не личи, че е тийнейджър. Казва, че ежедневието й е много натоварено, самата тя не знае какво и къде ще снима утре, агенцията урежда ангажиментите й, от нея се иска да изпълнява. Със сигурност обаче от събота я чака почивка в България, след което лети обратно за Ню Йорк,където я чакат още ангажименти.
Определено е радващо да виждаме български имена на световната модна сцена. Като че ли, след Таня Илиева остана една голяма дупка, а би трябвало да е обратното. След като едно лице пробие, това да даде стимул и на други момичета да опитват. Надявам се, че тази тенденция все пак ще се осъществи, защото вярвам, че България има какво да даде на света под формата на красиви лица и интересни личности.

Основен източник на статията: "Zura Mode"

Автор: Мия Павлова

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg