Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Задава се силен конкурс "Мистър Варна 2012"

27.08.2012


Задава се силен конкурс "Мистър Варна 2012"

Над 30 момчета и мъже на възраст от 17 до 27 години се явиха на кастинга в култовото заведение "Екстраваганца", където на 8 септември ще се проведе V-тото издание на шоу-конкурса "Мистър Варна". Главните организатори ИК "Д Елена" – Кирил Аспарухов и Модна агенция "АЛИА" – Кирилка Христова определиха вместо 10 – 16 участника.

От тях 9 са студенти, 5 – ученици, 1 е бизнесмен, а друг – безработен. В конкурса ще участват 14 българи и двама турци. Най-високият от тях е 191 см, а най-ниският – 178 см. Участниците са от Варна, Добрич, Казанлък, Бургас, София и Силистра. Най-много са представителите на зодия Лъв и зодия Водолей – по трима. Следват Скорпионите и Раците – по двама и т.н. Най-възрастният е на 27 години, студент, а най-младият – навършил това лято 17. Сред хобитата им се открояват плуване и колоездане, кик бокс и футбол, един обича да се разхожда с кучето си, друг да чете книги. Има участници, пристрастени към танците и музиката. До самият конкурс участниците ще репетират за трите изпитания на шоуто. Великолепните им фигури ще доминират най-убедително във втори кръг, в който поради липса на големи смокинови листа, те ще бъдат в...бански констюми. В първи тур – Да живее улицата!, те ще бъдат в спортно-ежедневно облекло, а във финалния кръг ще доминират бомбетата на царицата на шапките – Беллора.

Конкурсът ще се състои на 8 септември от 21 часа. До тогава участниците ще "партизанстват" и един от тях ще "осъмне" с титлата на Мистър Варна, определена от женското жури, а друг – с Наградата на публиката. А ако се окаже един и същ?

Организаторите и участниците в едно са убедени – ще направят неповторим конкурс в края на лятото!

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg