Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Новата Принцеса на Варна за 2012 година се казва АНДЖЕЛИНА

13.08.2012


Новата Принцеса на Варна за 2012 година се казва АНДЖЕЛИНА

На зрелищен конкурс на сцената на Летния театър световноизвестният български художник Никола Манев и Областния управител – Данчо Симеонов коронясаха новата Принцеса на Варна – студентката в Стопанската академия на науките в Свищов, варненското момиче Анджелина Стоянова. Тя е на 20 години, представител на зодия Везни. Физическите й данни са като на едно хубаво момиче – 170 см височита, 50 кг, 83/66/90 см. Увлича се по мода, музика и класически балет. В красивата битка за короната и призовите места се включиха 16 момичета. Независимо, че последната репетиция бе под палещите слънчеви лъчи на августовското лято, те се раздадоха до край на неповторимата сцена на Летния театър.

Половин час преди да стартира конкурса, авторът и гл.организатор на конкурса Кирил Аспарухов загряваше публиката пред Летния театър и представяше членовете на журито, които преминаха по червения килим – запазена марка на конкурса. Блиц интервютата с тях наелектризираха още повече атмосферата. Никола Манев сподели за първият си френски кроасан и чаша френско вино преди 50 години, когато напуска България. Диригентът на Варненската опера и на камерния оркестър на Шьонбрюн, Виена – Светослав Борисов призна, че от варненските момичета няма по-хубави. Бизнесменът от Лас Вегас – Константин Стоянов допълни, че с удоволствие помага на младите хора, а Областния управител – Данчо Симеонов – че Варна заслужава този конкурс за Принцесата на Варна. По червения килим премина и управителя на медийна група Нася Атанасова – в стилен черен тоалет и великолепен бял шал... Въведение тип Оскарски награди. Последна от журито влезе миналогодишната победителка – многократната шампионка по художествена гимнастика Калин Пенева.

Конкурсът започна с благословията на н.в.пр. Варненски и Великопреславски митрополит Кирил, доктор по богословие. Той премина през шпалира от красиви момичета и сподели, че това е великолепен празник в очакване Деня на Варна – 15 август, Св. Успение Богородично и благослови красотата на морската ни столица и осмото издание на конкурса.

А той премина динамично.Благодарение и на фирмите- модно ателие Стил-Г, шивашко ателие Христел, обувките Прити Фит, часовници Димов, магазини СБА, Топ Принт, печатница Техноинжинеринг АВС, На Тъмно, 411 маркетинг,Естетик Клуб, Пазари ЕООД, Ученическо Хранене и разбира се Варненска и Великопреславска митрополия.

На отделните кръгове – спортно-ежедневно, бански, официални тоалети и тест за интелигентност преливаха в забавната програма от хип-хоп изпълнители / запомнящи се изпълнения на формацията на сестри Якорудски " Бъбъл гъмс хип-хоп крю"/, танцови фойерверки от носителите на Купа България по латиноамерикански танци Мартин Янчев и Ася Кацарска / премиерното им изпълнение на пасо добле в ефектни костюми и силна хореография ще се коментира дълго/, песенните славеи на Варна от НУИ "Добри Христов" – Йоанна и Славина, соловия танцьор Димитър Георгиев и варненския маг, наследникът на Астор – Арсен. Словестните престрелки между водещата Делена Кирилова и гласът зад кадър Кирил Аспарухов бяха още едно приятно приключение за публиката, изпълнила до краен предел Летния театър. Тя бе много спонтанна при определянето на своята награда. Люта битка се водеше между молдовската участничка от Кишинев – Алина Волканова и Анджелина. Последната стана двойна победителка – с награда на публиката и на журито, а Алина се задоволи с третото място. А как й отиваше короната и на нея!

На второ място се класира Марина Димитрова от НУХИ "К. Преславски". На четвърто място се класира Невяна Кулева, на 20 г от Добрич, студентка в ИУ – Варна. Петта остана Диляна Баева, 18 г, от Варна, студентка също в ИУ – Варна.

Щедрите награди от спонсорите, модните премени и обувки, ефектните прически, организаторското умение на другия двигател на конкурса - Кирилка Христова и професионалното домакинство на ДКС – всичко това допълни шоу-конкурса подчертано хармонично, а гостите и жителите на Варна преживяха още един форум на красотата, който ще запазят в трайните си летни спомени. Нека да е лято!

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg