Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Пето издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА"

26.06.2012


Пето издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА"

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e най-големия и престижен моден форум в Североизточна България, с който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Петото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012 се проведе на 22 и 23 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена".

В първата вечер на петото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012, началото беше поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини "Carnival Kids". В програмата на вечерта бяха показани най-новите тенденции на марките: "AMNESIA", "MASON`S", "ROSALITA MC GEE", "SEVEN SECONDS", ENTRANCE /Reserved, Cropp, Mohito, House и Seven Hill/, обувки с марка "SARA PEN", мъжка мода от "U.S.POLO" и "PIER LUCCI", колекция диамантени бижута на "ALTANBAS", както и дизайнерските колекции на "РOLISHA by Poli Petkova" и Модна къща "PARVA NOVA" .

Втората вечер започна с презентацията на STYL – Международен панаир на модата, които ще се проведе през август в Бърно, Чешка Република, след това бяха представени най-новите колекции на "TRIUMPH", "MISSING JOHNNY", "BANDEROL", дизайнерските обувки с марки "GLAZA" и "SARA PEN", мъжка мода от "DANIEL FASHION", "MSUIT", "PIER LUCCI" и "BENTLI.EU" бутикови колекции на Модна къща "VETEIDA" с дизайнер Весела Василева, "POLISHA" с дизайнер Поли Петкова и Булченска къща "КАЛИНА" с дизайнер Калина Цветкова.

Водещ на събитието бе актьора Симеон Лютаков, а лице - Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

Във "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012, взеха участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Ирена Иванова и Яна Димитрова. Последни дефилета прави мис Варна 2008 Ирена Иванова по време на Фестивала на модата и красотата. Красавицата е за последно на подиума, тъй като е бременна в третия месец, обяви и водещият – звездата от сериала "Седем часа разлика" Симеон Лютаков.

Стайлинга на моделите бе поверен в ръцете на топкоафьора Конда Кондов /Салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова.

"Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012 се осъществява благодарение на подкрепата на "MALL VARNA" и Винарска изба Варна, както и любезното домакинство на Гранд Хотел Варна.

Медийни партньори на събитието са: вестник"Черно море" и сайтовете: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.ViewSofia.com ,www.topmodel.bg, www.moreto.net , www.varnautre.bg, www.ydara.com и www.dnesplus.bg.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg