Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА

22.05.2012


ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА
  • ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА ВАРНА 2012
  • /пето издание/
  • Дата: 22 и 23.06.2012г.
  • Място - Гранд Хотел Варна

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e най-големия и престижен моден форум в Североизточна България, с който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Петото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012 ще се проведе на 22 и 23 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена". Събитието ще се проведе в две поредни вечери, на които ще присъстват над 800 гости от България и чужбина.

На Фестивала ще бъдат представени най-новите колекции на марките: "TRIUMPH", "AMNESIA", ENTRANCE /Reserved, Cropp, Mohito, House и Seven Hill/, Бутик "TAIS COUTURE" /"Vivienne Westwood" и "Moschino"/, детска мода - CARNIVAL KIDS, както и дизайнерските колекции на: Модна къща "VETEIDA", "РOLISHA by Poli Petkova", Булченска къща "КАЛИНА", Модна къща "PARVA NOVA", бутик "I D STYLE", мода за мъже представена от "MSUIT" § "U.S.POLO", "PIER LUCCI" и "EDGE", бутикови обувки с марка "SARA PEN" и колекция диамантени бижута на "ALTANBAS",

Във "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева и Яна Димитрова.

Водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков, а лице - Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

Стайлинга на моделите е поверен в ръцете на топкоафьора Конда Кондов и Салони Nushi.

"Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" – Варна 2012 ще се осъществи благодарение на генералното партньорство на ароматното кафе "DI`ANGELLO", подкрепата на "MALL VARNA" и Винарска изба Варна, както и любезното домакинство на Гранд Хотел Варна.

Медийни партньори на събитието са: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.ViewSofia.com , www.topmodel.bg, www.moreto.net , www.varnautre.bg и www.ydara.com.

Продуцент - Мира Матеева /VIP Fashion Group/.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg