Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

ES LINE MODELS стана на 5 години

17.01.2012


ES LINE MODELS стана на 5 години

 

Силвия и Евгени създават ЕС Лайн Моделс преди 5 години.

С много усилия и отдаденост, за доста кратък срок успяват да превърнат агенцията във водеща в бранша.

Още с първите самостоятелни стъпки на младия екип, двамата професионалисти стартират и една напълно новаторска за времето си дейност: работа с модели- животни... За шега или не, много от четирикраките модели получават ангажименти: корици на списания, календари (МАКСИМУМ с Лилана, Календар на ЕС лайн Моделс, заснет с игуана, кученца левретки, папагал ара, друг календар с участието на Мис България - Юлия Юревич, заснет с ротвайлер, фотосесия на Силвия Силвия и Евгени създават ЕС Лайн Моделс преди 5 години.

С много усилия и отдаденост, за доста кратък срок успяват да превърнат агенцията във водеща в бранша.Още с първите самостоятелни стъпки на младия екип, двамата професионалисти стартират и една напълно новаторска за времето си дейност: работа с модели- животни... За шега или не, много от четирикраките модели получават ангажименти: корици на списания, календари (МАКСИМУМ с Лилана, Календар на ЕС лайн Моделс, заснет с игуана, кученца левретки, папагал ара, друг календар с участието на Мис България - Юлия Юревич, заснет с ротвайлер, фотосесия на Силвия и Евгени  с ангорски зайчета и др).На първия си рожден ден агенцията представя и първо по рода си ревю за България  «Топ модели, заедно с животни». Аплодисментите, събрани от него, карат много дизайнери от бранша да потърсят услугите им. Следват многобройни ангажименти за TV-реклами, с участието на животинки...Агенцията придобива популярност и печели безапелационно доверие поради качеството на работата, което предлага.От ЕС Лайн Моделс тръгват имена като Георги Асенов, Гери Дончева, Цвети Разложка, Габриела Мартинова, Ива Атанасова, Камелия Янкова и много други. Агенцията работи и с редица полулярни личности в каталога си, с цел предоставяне за реклама: Маги Желязкова, Ники Кънчев, Александър Беседин, Таня Боева, Мариана Попова и др. Структурата на модната агенция включва и голям детски отдел,  а за децата организира детското шоу "Малките звезди".За времето на своето съществуване, агенцията винаги е подкрепяла каузата на МВР в кампанията за подпомагане на децата на  инвалидите и загиналите служители от системата.За по-големите, ЕС Лайн Моделс организира конкурса за красота "Лице на България", който за разлика от други такива, винаги е на високо професионално ниво и победителите не са забърквани в скандали с рекламна цел.През изминалите 5 години, Евгени и Силвия дават многобройни интервюта и водят 2 модни предавания по телевизията - «Шоколад», заедно с Мариана Маринова и Петя Велкова, и след това «Със стил», заедно с Петя Велкова.Всяка година агенцията участва на най-големия моден форум в България - "Модна фиеста Албена," с продуцент Мариана Аршева.Безброй музикални клипове на родни звезди  включват участие на топ-модели от агенцията, основно мъже.ЕС Лайн Моделс са първите, които разработват съчетанието на модна, с кастинг-агенция, и успехите не закъсняват. Агенцията застава твърдо зад мотото, че не е нужно животните да бъдат «носени» , за да създават удоволствие (за референция: изказване на бившата «Мис България» Антония Петрова)...Именно затова предпочитат моделите-животни да излизат живи на техни ревюта, вместо под формата на кожени палта, колани и чанти... (с усмивка добавяме, че образователният ценз на Евгени е „ветеринарна медицина").Да пожелаем на ЕС Лайн Моделс много нови амбиции и зашеметяващи успехи!  и Евгени  с ангорски зайчета и др).

На първия си рожден ден агенцията представя и първо по рода си ревю за България  «Топ модели, заедно с животни». Аплодисментите, събрани от него, карат много дизайнери от бранша да потърсят услугите им. Следват многобройни ангажименти за TV-реклами, с участието на животинки...

Агенцията придобива популярност и печели безапелационно доверие поради качеството на работата, което предлага.

От ЕС Лайн Моделс тръгват имена като Георги Асенов, Гери Дончева, Цвети Разложка, Габриела Мартинова, Ива Атанасова, Камелия Янкова и много други. Агенцията работи и с редица полулярни личности в каталога си, с цел предоставяне за реклама: Маги Желязкова, Ники Кънчев, Александър Беседин, Таня Боева, Мариана Попова и др. Структурата на модната агенция включва и голям детски отдел,  а за децата организира детското шоу "Малките звезди".

За времето на своето съществуване, агенцията винаги е подкрепяла каузата на МВР в кампанията за подпомагане на децата на  инвалидите и загиналите служители от системата.

За по-големите, ЕС Лайн Моделс организира конкурса за красота "Лице на България", който за разлика от други такива, винаги е на високо професионално ниво и победителите не са забърквани в скандали с рекламна цел.

През изминалите 5 години, Евгени и Силвия дават многобройни интервюта и водят 2 модни предавания по телевизията – «Шоколад», заедно с Мариана Маринова и Петя Велкова, и след това «Със стил», заедно с Петя Велкова.

Всяка година агенцията участва на най-големия моден форум в България - "Модна фиеста Албена," с продуцент Мариана Аршева.

Безброй музикални клипове на родни звезди  включват участие на топ-модели от агенцията, основно мъже.

ЕС Лайн Моделс са първите, които разработват съчетанието на модна, с кастинг-агенция, и успехите не закъсняват. Агенцията застава твърдо зад мотото, че не е нужно животните да бъдат «носени» , за да създават удоволствие (за референция: изказване на бившата «Мис България» Антония Петрова)...Именно затова предпочитат моделите-животни да излизат живи на техни ревюта, вместо под формата на кожени палта, колани и чанти... (с усмивка добавяме, че образователният ценз на Евгени е „ветеринарна медицина”).

Да пожелаем на ЕС Лайн Моделс много нови амбиции и зашеметяващи успехи!

 

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg