Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Национален конкурс за красота на гръцката граница

16.12.2011


Национален конкурс за красота на гръцката граница

Авантюристите в шоубизнеса Кирир Вълчев-Скалата и и Кирил Аспарухов поеха ново предизвикателство създавайки концепция за нов национален и международен конкурс. Новото шоу с името "Южна перла" на България ще се проведе в най- новия намиращ се само на 100 метра от границата нощен клуб "Fashion Hall – Bar & Lounge".

Топмодели от цяла България ще се съзтезават за новата титла, която ще им донесе големи парични награди, подаръци и участието им в международната версия на конкурса, която се планира да се проведе началото на лятото, събирайки топмодели от балканските ни съседки Гърция, Турция, Сърбия и Румъния. Идеята за проекта възниква по време на посещението на двамата Кириловци на петричката телевизия Бац, която е и един от ефирите на предаването "Фитнес мания".

Изненадващо тогава получават покана от популярния Ди Джей изпълнител Теди Джорджио, който води новото си шоу в местното си радио "Ултра". Ентусиазирани от срещата тримата приятели, обявяват датата на шоу конкурса 30 декември, разбира се имайки предвид, че новия музикален директор на клуба, всъщност е и водещия на предаването Джорджио. Мероприятието ще се проведе от 22: 30 часа с медийната подкрепа на "Фитнес Мания", телевизия" Бац", телевизия "Фен", Национална телевизия "Бг тв", ефирна телевизия "Черно море" и Интернет телевизия "Gordimy", радио "Ултра", вестник "Струма", радио "Вега +", уебсайт -Hot arena, topmodels.bg, b-sports.bg. Генерален спонсор Casino Finix, специални гости на шоуто са скандалната певица Анн- джи, балет Магия, рапърите от New generation и професионалния дубльор на Майкъл Джексън, заснет е вече и промо клипът на конкурса.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg