Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

“МИС и МИСТЪР ТИЙНЕЙДЖЪР ВАРНА 2012 “ е тази неделя!

16.05.2012


“МИС и МИСТЪР ТИЙНЕЙДЖЪР ВАРНА 2012 “ е тази неделя!

Най-дългият тийнейджърски маратон не само за Варна, а и за България - шоу-конкурса "Мис и Мистър Тийнейджър Варна 2012" ще се проведе на 20 май, неделя, от 16 часа, в двора на Варненската търговска гимназия "Г.Раковски". Автор на конкурса е шоумена Кирил Аспарухов. Пръкнал се в подземията на най-голямата за времето си дискотека "СИТИ КЛУБ" до ФКЦ, конкурсът премина през залите на ФКЦ / зала 2 – месечни прояви, в зала 1 – финалният кръг/ и физкултурните салони на варненските училища, по идея на Коста Базитов – зам. кмет на Варна, от 6 години се провежда на открито в двора на Варненската търговска гимназия "Г. Раковски".

Избраните 12 момичета и 12 момчета ще премерят сили в трите традиционни кръга на конкурса: спортно ежедневно облекло, осигурено от магазини "Ник на тъмно", тест за интелигентност или "Полет на мисълта" / въпроси от жури, публика, водещ/ и артистичен кръг / там тийнейджърите пеят, танцуват, рецитират, рисуват, правят скечове и т.н./ В този конкурс няма кръг по бански!

От участниците преобладават 15 годишните – те са 7 на брой, по 5-ма участника има на възраст от 16 и 17 години, трима са на 13 години, един на 14 и трима на 18. Като зодиакална принадлежност преобладават "Скорпионите" и "Стрелците" – по трима,"Овен", "Лъв" и "Близнаци" – по двама и т.н. Над 50 % от участниците признават, че хобито им е танците и спорта, но има и такива, които се увличат по фотография, по кино и театър, бийт бокс, коли, поп изпълнения и др. В артистичният кръг телевизионните зрители и публиката ще видят изпълнения на акробатичен рокендрол и спортни танци, естрадни и народни изпълнения, бийт бокс и гайда, шоу с мотор и акробатични серии, брейк и превъплъщение на телевизионен водещ и др.

Наградният фонд е осигурен от Община Варна. Наградата на публиката гарантира Олимпийски клуб – Варна, Варненска и Великопреславска Митрополия, магазини СBА, пицарий Годзила, 411 маркетинг, Печатница Техноинжинеринг АБС, Топ Принт, Захарен шоп арт "Краси Бекярова" и Галерия "Арт Маркони". В богата забавна програма ще вземат участие тийн формации от Математическата гимназия "Д-р Петър Берон".

Водещи на конкурса ще бъдат Мис "Южна перла 2011" – Алина Волканова, топ модел на Варна, завърнал се след силни модни серии в Китай, Турция, Русия и Италия, и математикът Цветомир Светославов от МГ "Д-р Петър Берон". Съорганизатор на тийн проявата е Модна Агенция "Каст Имидж Европа" Продуцент на конкурса е Кирил Вълчев СКАЛАТА. А автор на конкурса, сценарист и хореограф е Кирил Аспарухов – вечният тийнейджър на Варна.

Медийни партньори на събитието:

Телевизия Черно Море, телевизия М-Сат, вестник Труд, Вестник 24 часа, радио Браво, уеб сайт TopModel.bg, уеб сайт Варна утре.бг, Бургас утре.бг, Пловдив утре,бг и lookamazing.eu.

И този конкурс ще бъде зрелищен, защото тийнейджърите на Варна знаят защо и как!!!

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg