Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Принцеса на Варна 2012

31.07.2012


Принцеса на Варна 2012

Подготовката на шоу-конкурса "Принцеса на Варна" за наградите на Областния управител, на Кмета на Варна и на ДКС навлиза във финалната права. 16 момичета от Добрич, Русе и Варна и една рускиня от Красноярск след кастинг и поредица от репетиции и индивидуални подготовки ще излязат на 4 август на легендарната сцена на Летния театър в Морската градина. Началото на конкурса е в 21:00 часа. Половин час преди това по червения килим пред Летния театър ще преминат членовете на журито с председател – световноизвестния художник Никола Манев. С него ще оценяват Областния управител на Варна – Данчо Симеонов, шефа на протокола на Община Варна – Димитър Митов, един от гл. мениджъри на ДКС – Ани Радева, секретаря на Олимпийски комитет – Валентин Панталеев, управителя на медийна група "Черно море" Нася Атанасова, българина от Лас Вегас – Константин Стоянов, звездата на Ню Джърси балет, САЩ – Владимир Роже, носител на бронзов медал от варненския балетен конкурс и др.

Знаят се и фирмите, които ще обличат участничките в престижния конкурс за красота – магазини "На тъмно", шивашко ателие "Христел", моден бутик "Стил", обувки "Прити фит" и шапки "Беллора". Прическите и грима са поверени на салони за красота "Лилови".

Над 10 варненски фирми ще осигурят наградите на участничките а те са: Магазини CBA,411 маркетинг, Топ Принт Естетик Клуб, Часовници Димов, печатницаТехноинжинеринг АБС, Пазари ЕООД, Ученическо Хранене, Варненска и Велико Преславска Света Митрополия, Пицарии Годзила, Галерия Арт Маркони, Фитнес Център Емоушън и Театър Българан.

А те ще дефилират в три кръга – спортно-ежедневно облекло, бански костюми и официални тоалети. Само 5 от тях ще бъдат допуснати до финалния кръг – теста за интелигентност. За тях са определени и повечето от наградите на конкурса.

В забавната програма ще участват: хип-хоп танцьорките на сестри Якорудски, финалиста от България търси таланти, виртуозният соло танцьор Димитър Георгиев, певиците от НУИ "Добри Христов" – Йоана и Савина Калканджиева, завърнала се от "Славянски базар" с трето място, носителите на купа "България" по латиноамерикански танци от клуб "Кристал" на Диана Филипова – Мартин Янчев и Ася Кацарска и младият илюзионист, новият наследник на Астор – Арсен.

На водещата на конкурса – стюардесата Делена Кирилова ще асистира подгласника на Мистър Варна 2011 – Преслав.

И тази година конкурсът се организира по идея на Кирил Аспарухов, който е постановчик и хореограф на проявата с осезателното съдействие на Областната администрация на Варна, Община Варна, ДКС, модна агенция "Алиа" и Импресарска къща " Д Елена". Конкурсът се провежда за осми пореден път в навечерието на Деня на Варна – 15 август. И по традиция – входът за зрителите ще бъде отново свободен. Медийни партньори на проявата – медийна група "Черно море", в-к "Труд" и "24 часа," "Народно дело", "Стандарт", "Монитор" радио Алфа, Радио Браво, уеб сайтовете, TopModel.bg, moreto.net varnautre.bg, burgasutre.bg plovdivutre.bg, lookamazing.eu и Yeb.bg др.

Фотографи на събитието:

  • Пабло Ромеро
  • Денис Мутлу
  • Георги Казаков
Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg