Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Регионален кастинг за МИС ВАРНА 2012

23.07.2012


Регионален кастинг за МИС ВАРНА 2012

Кастинга за МИС ВАРНА`2012 ще се състои на 28 юли - събота от 14.00 часа в в MALL VARNA - "Playground" /етаж 4/.

Екипът на Агенция VIP Fashion Group търси нови и непознати лица. На кастинга могат да се явят момичета на възраст между 15 и 24 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки с високи токчета.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МИС ВАРНА

МИС ВАРНА е най-престижният конкурс за красота в региона. Традиция е спечелилото момиче да представи града на националния конкурс "МИС БЪЛГАРИЯ". През годините за "МИС ВАРНА" са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

През 2005 г. за първи път конкурсът бе организиран от Агенция VIP Fashion Group. С това бе положена основата на една традиция и стремеж – всяка година събитието да надминава по грандиозност предходното.

Конкурсът е регионален с участнички, които се подбират чрез предварителeн кастинг в град Варна.

Представително жури, съставено от модни специалисти, известни личности от света на шоу-бизнеса, културни дейци и общественици избират вече седем поредни години победителките в МИС ВАРНА:

  • 2005г.- Снежанка Касабова
  • 2006г. - Магдалена Томова
  • 2007г. - Ива Атанасова
  • 2008г. – Ирена Иванова
  • 2009г. – Алиса Ганева
  • 2010г. – Вирджиния Мутафчиева
  • 2011г. – Яна Димитрова

МИС ВАРНА`2012

Tази година конкурса МИС ВАРНА`2012 ще се състои по традиция в Гранд Хотел Варна на 18 август. Момичетата, които ще участват в надпреварата за титлата ще бъдат настанени в Гранд хотел Варна за една седмица. През този период програмата им ще включва ежедневни репетиции, фитнес програма, яхткруиз, благотворителност и традиционната ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също ще бъдат специално изработени за участничките в него.

Победителката в конкурса ще получи специално изработена корона от Altinbas, както и диамантено бижу. Организаторите са предвидили много подаръци и изненади за всички участнички в осмото издание на конкурса МИС ВАРНА.

Зрителите и гостите на събитието ще се насладят на уникално светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена върху самият басейн, а собственичката на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът и, обещават - въпреки кризата МИС ВАРНА`2012, отново успешно да конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и пищност.

За повече информация и контакти: 0895/417 517 или 0877/700 760

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg