Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Кастинга за МИС ВАРНА`2012

01.08.2012


Кастинга за МИС ВАРНА`2012

За осма поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА`2012, който ще се проведе на 18 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг, който се проведе в "Playground" MALL VARNA, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 16 и 23 години, с височина над 170 см. Идеята на организаторката на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите. С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха – Мира Матеева – собственик на VIP Fashion Group, Дияна Янкова – хореограф на МИС ВАРНА, Дими Друмева, а така също и представители на златния партньор на конкурса - Mall Varna.

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

По традиция и тази година ще има и интернет гласуване на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2012, което ще стартира на 10 август. Медиите също ще изберат своя фаворитка /МИС МЕДИЯ ВАРНА 2012/, а вестник "Черно море" и TV "Черно море" са едни от официалните медийни партньори на събитието.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg