Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мис Варна 2012 - Научете повече за конкурса.

14.08.2012


Мис Варна 2012 - Научете повече за конкурса.

За осма поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на най-престижния конкурс за красота в региона – МИС ВАРНА, който се провежда под егидата на Община Варна. По традиция 24 – те претендентки за титлата МИС ВАРНА`2012 бяха предварително представени на варненската общественост и медиите.

Това се случи в екстравагантната обстановка на Planet club, където красавиците дефилираха по бански костюми и бяха индивидуално представени.

От 10 август стартира и интернет гласуването на www.missvarna.com, а участничката с най-голям вот ще получи титлата МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2012.

Медиите също ще си изберат своя фаворитка, която ще носи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2012.

Грандиозния спектакъл ще се проведе на 18 август в Гранд Хотел Варна, а специален гост и изпълнител ще бъде Миро.

МИС ВАРНА 2012 се осъществява със съдействието на Farmnet, MALL Varna, Grand Hotel Varna, както и на официалните медийни партньори на събитието: BG радио, радио NRJ и Вероника, ХАЙЛАЙФ, вестник – "Черно море", списание "Грация", както и интернет сайтовете – www.fashion.bg, www.ViewSofia.com, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.ydara.com, www.yep.bg, www.varna24.bg и www.dnesplus.bg, www.him.bg и www.dami.bg.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg