Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Задава се Петото издание на шоу- конкурса Мистър Варна

23.08.2012


Задава се Петото издание на шоу- конкурса Мистър Варна

След двата знакови конкурса на морската ни столица – "Принцеса на Варна" и "Мис Варна" задава се единствения в историята на Варна мъжки конкурс за красота. Негови организатори за ИК Д'Елена, Модна Агенция Алия и култовия клуб Xtravaganzza.

Главен медиен партньор – медийна група Черно Море.

Конкурсът ще се проведе на 8 септември в летен клуб "Xtravaganzza" от 21:00 часа.

На 26 август, неделя, от 16:00 часа ще бъде кастинга за попълване на основната схема на конкурса.Моля, желаещите да изпратят снимки на e-майл office@aliamodels. com

Телефони за информация: 0887445135

Само 10 момчета и мъже на възраст над 17 години ще вземат участие в петото издание на шоу- конкурса, чийто автор и сценарист и Кирил Аспарухов.

Натрупали летен тен, участниците в конкурса за "Мистър Варна" ще се състезават в три кръга- спортно ежедневно облекло, бански и официални костюми. По един въпрос всеки участник ще получи от членовете на журито, а то ще бъде само женско. Имената на журито се пазят в тайна, но между тях ще има актриса, оперна певица, поетеса и галеристка, бизнес дама и хореографка, журналистка и фотографка...

Забавната програма се доуточнява, но ще бъде подчинена на танцово и песенно предизвикателство, хармониращо с участниците- мачовци.

Телевизия "Черно Море" ще заснеме конкурса и така ще приобщи и тези, който няма да успеят да го гледат на живо.

Организаторите обещават зрелищен и неповторим конкурс, с много емоции и провокации, един достоен завършек на лято 2012

.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg