Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Бляскаво награждаване ще сложи край на нашия конкурс

29.11.2012


Бляскаво награждаване ще сложи край на нашия конкурс

Конкурсът ни вече е към своя край и е време всички да помислим за бляскавото награждаване на победителката и участничките.

Измина един месец пълен с емоции, както за нас, екипът на TopModel.bg , така и за самите участнички. Имаше обрати, имаше победи за едни и леко разочарование за други. В крайна сметка, както във всеки конкурс , и тук надпреварата и борбата е за силните характери и за това освен голямата победиталка, която се определя от вас, нашите посетители, ние ще раздадем награди на участничките, които след нашата покана потвърдиха участието си в самото шоу по награждаването.

Дванадесетте красавици ще пристигнат един ден по-рано в града, за да заснемат фотосесии и да дадат итервюта. Те ще бъдат настанети в луксозния хотел Парк-хотел Пловдив, където ще могат да си отпочинат след снимките.

Бляскавото награждаване ще се състои в елитния пловдивски клуб „Histeria“. Всички гости ще станат свидетели на едно изключително шоу, в което ще могат на живо да надникнат през обектива в живота на професионалните фотомодели. На сцента на клуб „Histeria“ дванадесетте участнички ще позират за фотосесия на живо. Така те ще покажат колко труд, усилия и професионализъм се изисква за заснемането на един единствен кадър.

Жури от известни модни фотографи, спонсори, както и екипът на ТopModel.bg ще определи сценичното поведение, държанието и позиционирането пред обектива на фотоапарата и артистичността на всяка участничка, за да наградим с нашите специални награди най-добрите.

А самите специални награди изобщо не са малко. Освен голямата награда от 1000 лева на победителката ще има още три парични награди от по 500 лева, чисто нов Мерцедес-Бенц А-клас за един уикенд, професионална фото сесия от известния моден фотограф Петър Пешев, както и специална награда от нас, екипът на TopModel.bg.

Това не е всичко, на самото шоу сме поканили много и известни модни фотографи и модели от цялата страна. Нашата цел е освен купона по награждаването и раздаването на страхотните ни награди, да се запознаем на живо и да скъсим пътя между моделите, фотографите и клиентите.

Началото на купона е 22.30 часа, като за най-нетърпеливите сме подготвили напитки за добре дошли- чаша изискано шампанско. 

За всички, които искат да са част от това шоу, моля да резервират предварително местата си на телефон 089555 0000., тъй като местата са ограничени.

Георги Ангелов
Администратор
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg