Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Втори Международен Форум на Сватбените Фотографи и Видеооператори

24.04.2013


Втори Международен Форум на Сватбените Фотографи и Видеооператори

Най-добрите сватбени видео оператори и фотографи от България и чужбина на едно място. Невиждано и нечувано събитие за България случващо се за трети път след  огромния интерес към  "Първи международен форум - 2012" , протекъл с  участието на световно известни руски лектори, а след това и първият „Национален сватбен форум-2012“ през есента на 2012г.
„Вторият международен сватбен форум – 2013“ е факт 23-26, април 2013г. Слънчев Бряг.

България за втори път става домакин на едно от най-престижните международни събития в сватбения бранш. Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори  /НАПСФВ/ е организатор,  а домакинът е община Несебър.

Основната цел на събитието е свободното общуване, споделяне на новости, обмяна на опит, тенденции за развитие в бранша и дискусии по актуални теми.

Под  мотото на Асоциацията  „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! ЗАЕДНО ДА ПРЕДЛОЖИМ ПО ДОБЪР ИЗБОР!”, ще се съберат на едно място професионални фотографи и видеооператори от цялата страна и чужбина, съвместно с водещи фирми за доставка на специализирано оборудване ( видеокамери, фотоапарати, студийно осветление и аксесоари).

Лекции ще изнесат световно известни професионалисти фотографи и видео оператори от цял свят. Сергей Иванов за първи път в България, Наталия Мельникова от Руската Федерация с уоркшоп "Нежното еротично утро на невестата", Боян Митковски и Макс Дедков все водещи фигури в бранша.

3 дни свободна на комуникация с нас 70 чуждестранни и 130 български сватбени фотографи и видеооператори, над 10 фирми производители и вносители, последни новости в бранша, техника, аксесоари, фотоалбуми.

Събитието е отворено към всички колеги в бранша - както фотографи и видео оператори  така и всички останали професионалисти свързани с организацията на събитието.

 

 

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg