Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Campari със зашеметяващ календар за 2014 г. и убийствено рекламно лице

31.07.2013


Campari със зашеметяващ календар за 2014 г. и убийствено рекламно лице

Милано. 2013. Campari официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2014. Това ще е петнадесетото му поредно издание, а в него централна роля има холивудската звезда Ума Търман, която ще се наслади на 12 интригуващи и уникални фестивала по целия свят. Календарът е под мотото „Световни фестивали”.

Ума Търман се доказа като една от най-талантливите млади актриси чрез своите различни роли. Тя е родена в Бостън, а е израстнала в Амхерст, Масачузец. Двама агенти от Ню Йорк я откриват, едва когато е на 15 години, а на 16 вече се прехвърля в Училище за деца професионалисти, за да преследва кариерата на актриса.

Търман навлиза в голямото кино с ролята си на богинята Венера във фантастичния филм на Тери Гилиам „Приключенията на Барон Мюнхаузен”. Следват множество роли в киното, които й носят международно признание. Днес тя е една от най-любимите, търсени и добре платени актриси в света. Ума е избрана и за новото лице на календара на Campari – тя е бляскава, ослепителна и страстна жена, която се превъплъщава в най-различни образи.

Ума Търман участва като героиня от календара с колекция от красиви рокли и обувки на луксозните брандове Versace, Stella McCartney и Chopard. Календарът за 2014 е прозорец към света и приканва феновете на Campari да се насладят на едно истинско световно пътешествие. Празненствата в календара обхващат всеки един континент и включват: лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж, яркото и вълнуващо Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара талантливата актриса показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.

„Календарът за 2014 е впечатляващо произведение на изкуството, което съвършено възпроизвежда положителната енергия и удоволствието, на което любителите на Campari могат да се насладят по целия свят. Беше удоволствие да работя с фотографа на календара, Кото Бофоло, който ме вдъхновяваше по време на снимките. Няма нищо по-приятно от фестивалите и аз съм уверена, че хората ще се наслаждават на световното празненство, което е подготвило Campari“, коментира участието си в календара холивудската звезда.

Петнадесетото издание на календара на Campari бе заснето от бележития моден фотограф Кото Бофоло, известен със своята живи и динамични фотоси. Той е роден в Южна Африка, израснал е в Обединеното Кралство и сега живее във Франция. Творецът е истински гражданин на света и е чудесен избор да пресъздаде календара на световните фестивали.

„За мен календарът на Campari е преди всичко удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверен, че изданието за 2014 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работя с Ума и съм истински развълнуван, че календарът може да бъде показан на света за удоволствие на всички“, коментира Бофоло по повод професионалната си работа със световноизвестния бранд.

Боб Кунзе-Консевич, изпълнителен директор на Gruppo Campari споделя още: „Календарът на Campari за 2014 г. е посветен на удоволствието, което може да се изпита от пътуването и откриването на света. Страстта и стила на Ума проникват през всяка снимка, а тя преживява всеки един фестивал, за да създаде зашеметяващи образи. Кото привнесе своя уникален поглед и креативност в календара, което помогна на Campari да създаде едно красиво произведение на изкуството“.

Темата на календара, „Световни фестивали“, беше създадена от BCube Milan, директор Client Creative Andrea Marzagalli и Associate Creative Director Bruno Vohwinkel, които работиха рамо до рамо с фотографа Кото Бофоло.

За Календара на Campari:

Календарът на Campari е един от емблематичните творчески календари в света. Разпространява се в ограничено издание от само 9,999 копия за целият свят, той е лукс-издание с колекционерска стойност за малкото щастливци, които ще го получат. Календарът е трибюн на световни таланти и фотографи, които му вдъхват живот всяка година.

За Campari:

Campari е съвременната класика. Рецептата, създадена в Новара, през 1860г. и останала непроменена и до днес, е в основата на едни от най-известните коктейли в света. Алкохолната напитка винаги е била символ на интригуващо удоволствие, на пленително и възбуждащо преживяване – ценности, превърнали Campari в икона на страстния италиански стил.

За Gruppo Campari:

Групата Campari / Gruppo Campari / e световна сила в алкохолната индустрия. Нейното портфолио включва повече от 40 примиум и супер примиум марки. Компанията има търговски взаимоотношения с над 190 страни по света, с водещи позиции на пазара на Италия и Бразилия и силно присъствие в САЩ и Европа. Портфолиото обхваща три бизнес сигмента – алкохолни напитки, вина и безалкохолни напитки. В алкохолният сегмент са световно известните марки Campari, SKYY Vodka, Wild Turkey, както и водещите на регионално ниво – Aperol, Cabo Wabo, CampariSoda, Cynar, Glen Grant, Ouzo 12, X- Rated, Zedda Piras и локалните бразилски брандове Dreher, Old Eight и Drury's. Водещата марка във винения сегмент е Cinzano, както и регионалните брандове Liebfrаumilch, Modoro, Odessa, Riccadona, Sella & Mosca и Teruzzi & Puthod. Безалкохолният сегмент включва аперитива Crodino и Lemonsoda.

Още за Ума Търман:

Поразителната и същевременно универсална актриса продължава да получава одобрението на критиците за изпълнението си на девицата Сесил д’Воланж, прелъстена от Джон Малкович във филма „Опасни връзки“ на Стивън Фреърс. След това тя участва наред с Фред Уорд и Мария де Мадейрос във филма на Филип Кауфман „Хенри и Джун“, където играе невротичната и екзотична бисексуална съпруга на Хенри Милър. След това тя влиза в ролята на Дафне Мас Бейн, една от триото разглезени деца в комедията „Където е сърцето“, режисирана от Джон Борман. През 1991 г., Търман си партнира с Ричърд Гиър и Ким Бейсинджър като Даяна, пациент на терапия в трилъра „Последен анализ“. По-късно актрисата отново се събира с Малкович в трилъра „Дженифър 8“, където играе сляпата приятелка на Анди Гарсия – Хелена. В „Лудо куче и слава“ тя се превъплъщава на барманка, която става слугиня на Робърт де Ниро за това, че спасява живота на Бил Мурей. Нейният най-ексцентричен филм до сега е „EVEN COWGIRLS GET THE BLUES“ на Гус Фан Сент, в който играе Сиси Хонкшо, бисексуална хипи стопаджийка.

През 1996 г. Търман получава номинация за Оскар за възхвалявания от критиците филм на Тарантино „Криминале“, в който тя играе Мия Валис, секси и забавна съпруга на гангстер. По-късно същата година участва в „Месец край езерото“ с Ванеса Редгрейв и в съвременния романс „Красиви момичета“ режисиран от Тед Дем. След това Ума се появява в „Истината за Котките и Кучетата“, „Батман и Робин“, „Гатака“, където си партнира с Итън Хоук и в „Клетниците“, където играе редом до Лиъм Нийсън. Търман също участва и продуцира филма на HBO „Истерична слепота“, който спечели Златен глобус през 2003 г. за най-добра актриса за играта си като Деби Милър.

Наскоро Търман спечели своята първа номинация за Еми в категорията „Актриса в драматична поредица” за нейното изпълнение в „SMASH“ на NBC. По-късно тази година ще видим Ума в трилъра „NYMPHOMANIAC“. Холивудската звезда неотдавна си партнира с провокативната Анита Бриант в независимата продукция „ANITA“, която ще бъде режисирана от Rob Epstein и Jeff Friedman.

Още за Кото Бофоло:

Роден в Южна Африка, Кото Бофоло и неговото семейство емигрират във Великобритания, след като се разкрива, че баща му, учител по история, има две творби на Карл Маркс сред учебните си материали. След като живеят като политически имигранти близо 25 години, Бофоло и баща му се завръщат в Южна Африка, преживяване, което е документирано в късометражния филм „Земята е бял, а морето е черно“. Жаден за живи, динамични образи, Кото печели отличия за модната си фотография. Кадри на Бофоло излизат в Vogue, GQ и Интервю. Сред клиентите, с които Кото работи са Hermes, Louis Vuitton и Dior. Той дори е публикувал няколко книги с творбите си.

Campari Calendar 2014 Campari Calendar 2014 Campari Calendar 2014 Campari Calendar 2014 Campari Calendar 2014 Campari Calendar 2014 Campari Calendar 2014

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg