Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Карла Бруни вижда прилики между себе си и Джаки Кенеди

31.07.2008


Карла Бруни вижда прилики между себе си и Джаки Кенеди

Карла Бруни каза пред сп. "Венити феър", че се вижда повече като Джаки Кенеди - съпругата на американския президент Джон Кенеди, отколкото като Ивон дьо Гол - съпругата на създателя на френската пета република, предаде АФП."Тя е толкова млада и модерна - казва Бруни-Саркози за Джаки Кенеди. - И, разбира се, несъзнателно си се представям повече като Джаки Кенеди, отколкото например като г-жа Дьо Гол, която прилича много повече на класическата френска съпруга зад мъжа си".

"Има една снимка на г-жа Дьо Гол как сипва супа на съпруга си. Аз също понякога сервирам супата на съпруга ми, но не бих искала да ме снимат така" - казва бившата манекенка.Карла Бруни-Саркози изглежда има предвид снимката на друга президентска съпруга - Жермен Коти, която сервира супа на Рене Коти в Елисейския дворец.

В интервюто за "Венити феър" тя казва също, че иска да прави полезни неща, да се занимава с култура, с деца, с образованието или с онеправданите.Карла Бруни твърди също, че Никола Саркози не бил огорчен от голите снимки, които е правила като по-млада, предаде Асошиейтед прес. Тя му показала всички компрометиращи снимки още в началото на връзката им, защото била убедена, че те ще предизвикат голям интерес. БТА

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg