Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Българка топ модел на корица с Тайра Банкс

31.07.2008


Българка топ модел на корица с Тайра Банкс

Петнайсетгодишната красавица Денис Димитрова грабна титлата "Супер модел" на световен финал в Солт Лейк Сити, САЩ. Това даде уникалния шанс на Денис да украси корицата на списание "Супермодел" редом със световно известни красавици.

Синеоката хубавица влезе в ТОП 5 и пребори за титлата близо 50 тинейджърки от цял свят. Денис взе и приза за най-красив национален костюм. Тя се представи със стилизирана народна носия изработена специално за конкурса от Мариета Славчева - главен дизайнер на Модна къща "Пердита", която изработва и тоалетите за конкурсите "Малка мис България" и "Мисис Вселена".

Американците направиха фотосесия на Денис за корица на списанието и отделна фотосесия с националния костюм. Тя даде и обширно интервю като най силно впечатление в него прави изразеното и желание да направи фондация и като порасне да се грижи за възрастни хора.

В журито на конкурса бяха г-жа Морли от "Мис Свят" и Дебра Уейс , която работи за агенция "Елит". Тя хареса Денис за работа в нейната агенция и очаква с нетърпение снимки на нашето момиче. В момента българката се бори за титлата на друг конкурс -"Мис Тийн Синдарела" в Лас Вегас в конкуренцията на около 100 момичета от цял свят.

"Единственото което искам в момента е да се прибера в България и да видя семейството и приятелите си. Аз знам, че всички ми стискат палци и тяхната обич ме прави силна."

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg