Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Es Line Models избра своите "Малки звезди"

04.08.2008


Es Line Models избра своите "Малки звезди"

Mодна и кастинг агенция Es Line Models проведе грандиозно издание на националния си конкурс "Малките звезди" на 1 август. Детското шоу изненада приятно както публиката, така и самите участници на сцената на Двореца на децата. Председатели на журито бяха организаторите на конкурса и собственици на агенцията - Силвия Васева и Евгени Евтимов.

Конкурсът "Малките звезди" даде възможност на всяко дете да се изяви в сферата, в която е най-добро. В първата част на шоуто моделите направиха модно дефиле с официални тоалети. Във втората част малките звезди показаха своята артистичност. На финала журито каза тежката си дума като обяви най-добрите деца в различните категории.

Новите малки звезди на Es Line Models са Алекс Симеонов и Цвети-Лина Гервазиева. Техни втори подгласници са Петя Даскалова и Роберто Николов. Първите подгласници са Божана Христова и Ростислав Димитров. Както винаги подаръци имаше за всички участници.

Наградите бяха предоставени от фирма "Take one" - Стара Загора, "Камея дизайн", M-tel. За победителката в конкурса фирма "ЕРМА" направи специален подарък изненада с бижу от "Сваровски" и "Оливър Уебър".Модна агенция Es Line Models продължава да работи активно над едно отговорно начинание, което е преплетено и с конкурса "Малките звезди". Става въпрос за Националната кампания за подпомагане на децата на инвалидите и на загиналите служители от системата на МВР.

Задължително и от сцената на своите конкурси екипът на агенцията призовава всеки, който има желание и възможност, да изпрати дарителки SMS на кратък номер 1866. Модна агенция Es Line Models ще продължи великолепната традиция с авторските си конкурси "Малките звезди" в началото на новия сезон през есента.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg