Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Българска мода във Вечния град

01.08.2008


Българска мода във Вечния град

Не къде да е, а в Рим - Вечния град, на 10 август т.г. ще бъде показана българска мода в рамките на българските културни прояви. Своите най-нови колекции специално за избраните италиански ценители на красотата ще покажат модните къщи "Ирида" и "Миру" - носителки на наградата "Златна игла" на Академията за мода.

Със своя  авторска колекция бижута пък ще се представи за втора поредна година Милка Александрова - Бучи. Моделите ще бъдат демонстрирани от италиански балерини.Модна къща "Ирида" ще представи официални облекла от последната си колекция "CATS - Лапи и Нокти".

Тоалетите от линията "Триумфът на котките" са с изчистена линия, а класическият силует е обединяващото послание. Символиката на котката е използвана като синоним на изключителната женственост, чувственост и вечния порив за флирт .

Модна къща "Миру" ще представи колекция пролет-лято 2009. Моделите са подвластни на пречупена елегантна естетика, а силуетите са с изчистена линия. Панталоните са значително по-широки в долната част, с висока талия. Роклите и полите запазват своята класическа дължина, характерни са подчертаващите сексапила и прилепващи по тялото форми.

"С цвят на магнолия" е името на мини-спектакъла, с който ще се представи Милка Александрова - Бучи. Ефектната презентация на колекцията бижута и облекла съчетава специална хореография и сценография, тематично обвързани със символиката на цветето.

Дизайнерката ще представи 30 бижута в бяло, изработени от естествени перли, планински кристали, седефи и сребърни старинни монети. fashion.bg

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg