Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

"Мис Модел на България" започва в Плевен на 9 август

31.07.2008


"Мис Модел на България" започва в Плевен на 9 август

Първият национален конкурс за избиране на професионални модели "Мис Модел на България" започва в Плевен на 9 август. Това съобщи за БТА Веселина Ангелова - президент на "BG Models", организатор на форума. Момичетата ще бъдат подбрани чрез кастинги в най-малко 15 градове на страната.

Конкурсът е част от световната верига "Мис Модел на света", която тази година ще организира за 20-и път финален кръг в Хонконг от 2 до 23 ноември, уточни Ангелова. Четири поредни години съм в журито на "Мис Модел на света", затова с амбиция съм се заела да подготвя достойно българско участие, допълни тя.

Избраните момичета трябва да имат преди всичко перфектно тяло и чар, да са високи и слаби, защото ще работят като фотомодели, ще представят облекла и ще участват в различни рекламни кампании и клипове, поясни президентът на фирмата.

Изискванията ни се различават малко от тези при участничките в конкурсите за красота, защото при нас е важно не толкова момичетата да са женствени и с много красиви лица, а преди всичко да имат излъчване, допълни Ангелова.

Перфектните форми на участничките, които ще допуснем, са височина между 1,70 и 1,83 м., гръдна обиколка и ханш 90-93 см и талия 60-63 см, уточни тя.Момичетата ще се явяват пред журито по бански костюми и високи обувки.

Първият конкурс от поредицата за избиране на момичето, което ще представи България в Хонконг, ще започне в плевенския клуб "Бижу" от 21.00 ч. на 9 август.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg