Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Родната марка Etere избра Пловдив, за да направи снимките към каталога сиEtere Catalog 2009 пролет /лято.

26.06.2008


Родната марка Etere  избра Пловдив, за да направи снимките към каталога сиEtere Catalog 2009 пролет /лято.

TopModel.bg - Родната марка Etere избра Пловдив, за да направи снимките към каталога си за сезон пролет /лято 2009 г.

ETERE CATALOG 2009Фотосесията в понеделник беше истинска атракция за жителите на града на тепетата, които можеха да наблюдават в действие как минава един работен ден на специалистите в модния бранш. За снимките бяха избрани най-емблематичните места на града - Старият Пловдив, Главната улица, Цар Симеоновата градина, площада до фонтаните пред Общината и Пловдивският панаир.

Лице на Etere за сезон пролет /лято 2009 г. ще бъде пловдивчанката Елена Носикова.

Etere Catalog 2009Фотографът Павел Баджаков, работил за рекламните кампании на "Булгартабак", "Хитачи", "Ролман", "Морроа", "Форест джинс", "Андрюс" и др. и одобрен за работа в студията на "Пикчър Пийпъл" на компанията "Холмарк". Елена Носикова е неговото ново откритие, която е открил сред повече от 180 хиляди снимки на млади момичета. Заедно вече имат реализирани няколко фотосесии. Наскоро Елена Носикова нашумя с работата си за марката очила Kwiat.

Etere Catalog 2009За грима и прическата и по време на фотосесията се грижи известният пловдивски стилист Костадин Литов – Коцето.

Повече от 30 часа в рамките на два дни продължиха снимките за каталога. В неделя беше заснет „Look book” секцията в студиото на Павел Баджаков , а в понеделник бяха реализирани външните имиджови фотографии. Старият Пловдив е избран за декор на първите четири от тях. Там снимачният екип случайно се натъкна на стена, изрисувана с графити, чиято форма и цвят напълно синхронизират с десена на роклята.

Etere Catalog 2009Следващите шест снимки са от Главната улица на Пловдив, от Цар Симеоновата градина и от площада до фонтаните пред Общината. Тези снимки бяха най-забавната част, защото екипът буквално беше обсаден от пловдивчани, любопитни да наблюдават работата му. Изящните модели на Етере, представени от прекрасния модел Елена Носикова идеално паснаха на декора, съчетаващ стъкло, мрамор и метал пред Пловдивския панаир. Също там бяха направени и последните снимки на открито, две от които ще влязат в каталога. Фотосесията завърши в модерния клуб Vision, чиято луксозна обстановка послужи за декор на снимките на два изискани вечерни тоалета. В луксозния каталог за сезон пролет /лято 2009 г. на Etere ще влязат 18 имиджови снимки и 80 фотографии в „Look book” секцията.

По време на двата снимачни дни беше заснет и двучасов видеофилм, показващ работната атмосфера зад кулисите, интересни моменти, който скоро ще бъде достъпен за всички посетители на официалния сайт на марката - etеre-fashion.com,

Ексклузивни кадри от бекстейдж снимките и видеото ще бъдат качени първо на модния сайт TopModel.bg, който с темповете на развитието си превзема първите позиции по посещаемост както от модели, фотографи и дизайнери, така и от всички останали браншове на модния бизнес в България.

ETERE CATALOG 2009Etere Catalog 2009ETERE CATALOG 2009ETERE CATALOG 2009ETERE CATALOG 2009
  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg