Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Как да имаме устни като на Анджелина Джоли

01.09.2008


Как да имаме устни като на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли има доста хубави черти, но тези сочни устни определено са нейна запазена марка. Без значение колко са плътни вашите, ако последвате някой от съветите ни, можете да направите така че да изглеждат по-пищни.

Ако искате да постигнете максимален резултат, комбинирайте всички стъпки.

1. За да изглеждат устните ви сочни и привлекателни, навийте малко парче салфетка или носна кърпичка, докато придобие диаметър на половината на този на молив и го поставете под долната или горната си устна, точно върху венеца (изберете онази, която изглежда по-тънка). С хартия в устата ще ви е трудно да говорите, така че използвайте тази хитрина само ако ви се налага да си направите по-интересни снимки.

2. Използвайте молив за устни с цвят близък до този на червилото ви. Очертайте устните си малко над естествения им ръб. Ако използвате червило и молив в еднакъв цвят, не забравяйте да слагате червило по няколко пъти, тъй като то е по-малотрайно от молива.

3. Запомнете, че гланцът прави чудеса - той може да накара вашите устни да изглеждат сочни и плътни без много усилия. Колкото по-лъскав е гланцът ви, толкова по-големи ще изглеждат устните ви. Винаги добавяйте гланц върху вече нанесеното червило, ако искате устните ви да са наистина привлекателни. Но внимавайте - не нанасяйте гланц в ъглите на устните, а само в централната третина.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg