Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Как да се обличаме провокативно

09.08.2008


Как да се обличаме провокативно

Дами, ако искате да привлечете вниманието в нощен клуб или да зарадвате приятеля си е време да оставите джинсите, тениската и маратонките настрана и да се подготвите за вечерта. Ето как ще се превърнете в провокативна мацка!

Неща, от които ще се нуждаете:-къса рокля-къса пола и изрязано потниче-мрежест чорапогащник-обувки на висок ток-повдигащ сутиен-самочувствие Изберете най-подходящата и провокативна визия, която да отговаря на вашия тип тяло и на чертите ви.

Ако се чувствате удобно в къса рокля, купете си точно такава. Потърсете модел над коленете и с голямо деколте. Облечете си една секси къса пола. Потърсете си такава с леопардова или зеброва щампа. Също така може да съчетаете пола в един цвят с по-шарен топ.

Погрижете се деколтето ви да е достатъчно дълбоко и полата да е възможно най-къса, защото това е ключът! За целта си купете хубав повдигащ сутиен, който да привлече вниманието към вас.Допълнете външния си вид с нещо, което ще събере погледите - мрежест чорапогащник.

Проверете дали цвета му пасва на цялостната ви визия. Купете си обувки на висок ток. Изберете си такива, които са над 6 см. Сега само гледайте как на мъжете ще им потекат лигите и ще обръщат глави след вас - нова, провокативна и секси!Запомнете, че трябва да излъчвате увереност.

Тя винаги е секси!Не забравяйте да се гримирате и да си направите прическа преди да излезете. Няма смисъл да се гласите, ако косата ви е рошава, а пък и малко грим не би ви навредил.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg