Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Стилна на плажа

25.07.2008


Стилна на плажа

Да изглеждат съвършено на плажа не е толкова лесно за много жени: когато дрехите са толкова малко е трудно недостатъците да бъдат скрити. А някакси не е нормално да останете на плажа облечена, не само заради това, какво ще си помислят хората, а и защото - в крайна сметка, нали причината да сте там е именно, за да съберете тен.

Какво да направите, за да се чувствате комфортно-разсъблечена на плажа?

Използвайте аксесоари

Правилно подбраните аксесоари играят ролята да отвличат вниманието от недостатъците на фигурата и създават прекрасно впечатление. Стилни слънцезащитни очила, шапка и плажна чанта могат да превърнат всяка жена в стилна дама.Важно е да прецените внимателно какви аксесоари да използвате. Това зависи и от мястото, на което плажувате. Има разлика дали се препичате край лъскав басейн или на централния плаж на някой курорт.

Погрижете се за загара си

Съществува следната закономерност - колкото по-светла кожа имате, толкова по-малко са шансовете да изглеждате стройна. Ако вие трудно хващате тен, подгответе се предварително в солариум.

Забравете за безформените дрехи

Плажният гардероб изобщо не трябва да съдържа широки, отпуснати дрехи. Напротив - подберете такива, които ще подчертаят предимствата на фигурата ви и визуално ще ви направят по-стройна. Ако искате да скриете краката си - вземете дълъг саронг. Ако искате цялостен ефект "стройна фигура", предпочетете едноцветни тъкани, без рисунки.

Овлажнявайте кожата

Както вътрешно, така и външно. Пийте повече течности, а два пъти дневно използвайте овлажняващи кремове и лосиони за тяло. Така кожата ви ще изглежда свежа и млада.

Избирайте банския си стратегически

Предварително си изяснете какъв бански костюм искате, преди да тръгнете към магазина.Ако е необходимо да скриете корема, отдайте предпочитание на целите модели, ако искате да се похвалите с фигурата си - вземете отворен бански. Изборът на бански костюм е една от най-важните ви задачи преди отпуската.За ваше улеснение, може да научите какво е модерно този сезон тук

Не забравяйте детайлите

Маникюрът и педикюрът трябва задължително да бъдат направени. Формата на веждите трябва също да е идеална. Разбира се, всяка уважаваща себе си жена в наши дни не би се съблякла на плажа, ако не е изчистила окосмяването по краката, подмишниците и други зони, където е необходимо.

Погрижете се и за прическата

Времето, непосредствено преди отпуската, е идеално да промените прическата си. Защо не експериментирате с нова подстрижка или цвят на косата? Това ще ви помогне да се настроите за нови преживявания и да бъдете по-уверена в своята външност.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg