Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Какви дрехи да вземем за лятната си ваканция

10.07.2008


Какви дрехи да вземем за лятната си ваканция

Защо подготвянето на куфара поставя толкова много дилеми пред жените? Някои просто се побъркват дори само от мисълта, че трябва да подготвят багажа си за ваканцията. Но това не би трябвало да е толкова трудно, особено за лятна ваканция или за пътуване през уикенда.

Лятото предполага бански костюми, шорти и джапанки и за ваш късмет тази комбинация означава и по-лек куфар. За да намалите предтравматичния си стрес от подготвянето на багажа, съобразете се с тези съвети за това как най-лесно и в същото време стилно да подредите багажа си за лятната ваканция.

Най-важни женски дрехи за лятната ваканция

Има доста голяма вероятност лятната ви почивка да включва горещо време и живот на океанския бряг или на някакво езеро. Тук най-важното е да вземете само това, което наистина ще облечете (изберете предварително дрехите) и да не се страхувате да облечете едно и също два пъти.

През тази година има чудесни летни женски дрехи, така че вслушайте се в следващите съвети. Основните модерни, но все пак класически най-необходими стилни женски дрехи в багажа ви са:

Бански костюм

Хубавият костюм от две части или изрязан цял бански с украшения и в смели цветове е ключов за стилна лятна ваканция там, където има вода или близо до нея. Наистина имате нужда от бански костюм, но тъй като те заемат много малко място, няма да е излишно да вземете два чифта.

Класически плажни аксесоари

Винаги носете със себе си саронг или парео. Можете да ги носите на брега или когато излезете вечер, комбинирани с блуза без ръкави. Много шикозни за носене върху бански костюм или с джинси са също така туниките.

Блуза с жилетка по тялото

Двете дрехи позволяват различни комбинации. Ако нощта е хладна, леката жилетка ще бъде перфектен женствен акцент върху всякакъв тип дреха, а долната блуза може да влезе във всякакви комбинации. Изберете модел с женствени гарнитури и украси, за да не приличате на баба си.

Лятна официална рокля

Тя е една от най-желаните сред женските летни дрехи. Изберете дреха, която е разголена, от лек памук и изглежда добре носена и със сандали, и с високи токчета за по-официална вечеря. Ако се чувствате много самоуверени, можете да изберете бялото.

Секси обувки

Един чифт хубави сандали ще ви свърши много добра работа. Могат да бъдат с ниски токчета, светли или цвят металик, или да бъдат украсени с изкуствени скъпоценни камъни. Популярни са подметките танк и те подхождат на по-елегантните дрехи. Освен това си вземете спортни обувки, ако ще се наложи да ходите по-дълго, за да разглеждате забележителностите.

Направете възможното летният ви ваканционен гардероб да включва също така и чифт джинси, един чифт панталони тип Капри - до под коляното или над него (през това лято бялото е особено модерно), чифт шорти и по-плътен пуловер, просто за всеки случай. Освен това си вземете няколко удобни тениски с яка и блузи без ръкави.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg