Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Gucci и Prada съветват как да се разпознават фалшификатите им

10.07.2008


Gucci и Prada съветват как да се разпознават фалшификатите им

Чантите на италианските луксозни марки Gucci и Prada са сред най-често фалшифицираните. Има няколко елемента обаче, по които пиратските продукти могат да бъдат разпознати.

Gucci - чантата й е оригинална, ако двойното G, символ на марката, е разположено успоредно на шевовете. Марката присъства навсякъде, включително и вътре в чантата, върху ципа и върху токите. Чантите на марката се продават с идентификационна карта - зелена и бяла. Тя има странична дупчица и сериен номер, който я прави уникална и неповторима.

Всеки модел е публикуван на сайта www.gucci.com, където могат да се видят и всички оторизирани магазини. Чантите на Gucci са много скъпи, защото това е суперлуксозна марка. Една чанта, която струва 100 евро, със сигурност е фалшива.

Prada - оригиналните чанти на марката могат да се разпознаят по буквата R в името, тъй като е малко изкривена. Ако е права, то значи е фалшива. Обикновено задната част на металната "чинийка" с логото на марката е със същия цвят на чантата. Върху всички метални елементи (от закопчаването до токите и копчетата) е гравирано името Prada.

Върху вътрешния етикет е написано Prada, а под него Made in Italy. Подплатата е цялата изписана с логото на марката - хоризонтално и по протежение на плата (Prada-Prada-Prada). Често фалшификатите имат сходни имена на Prada. Оригиналните аксесоари са снабдени задължително със сериен номер. prontosofia.com

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg