Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Бъдете делова и очарователна в офиса

02.09.2008


Бъдете делова и очарователна в офиса

Въпреки че повечето хора приключиха с отпуските, лятото още не е свършило. Само защото отново сте на работа не означава, че трябва да започнете да носите скучни тъмни костюми - все още има възможност да се поразголите в красиви, но съответстващи на деловия етикет облекла.

Ето няколко предложения за офисната мода в последните топли дни:

Делови блясък: Ако обичате да създавате незабравимо впечатление, облечете за работа светла блузка без ръкави, с къдрички или дантелки отпред и проста, разширена надолу черна пола от лека тъкан. Ще изглеждате много женствено, ако си направите красива, но леко небрежна прическа и подчертаете очите с грим. С такова облекло не бива да обувате токчета. Най-добре е да заложите на леки обувки с платформа и задължително закръглени отпред.

Дама на каре Ако ви допада да изглеждате едновременно делова и секси, то няма да ви се размине без рокля. Най-добре е роклята да е с карирана щампа в черно-бяло, с разкроена долна част, която обаче е над колената. Това ще подчертае тънката ви талия, особено ако сложите широк черен колан. Изборът на обувки за тази рокля не е труден: бели или черни и в зависимост от обстоятелствата могат да са скромни, затворени и на нисък ток или предизвикателно красиви на висок ток.

Класическа елегантност Ако сте поклонница на класическия стил, то широк прав черен панталон и едноцветна горна блузка (или потник) е оптималния вариант. Така облечена, може да се появите на делова среща - ще изглеждате уверена и ще създадете приятно впечатление.Ако се притеснявате, че може да изглеждате малко скучно, изберете по необичайни аксесоари - например ярка дамска чанта, големи гривни и пр. Може да експериментирате и с обувките - на този класически образ му подхождат както "лекомислени" пантофки, така и по-строги черни обувки.

Великолепие на райе Райето е много модерно този сезон и ако дрес-кода позволява, можете да се облечете в смела раирана рокля. "Фасонът" й може да изберете както ви харесва - права, разкроена, дълга, къса. Основното е тъканта да е естествена, а цветът да ви подхожда.Към раираната рокля с по-необичайна кройка би подхождала отлично голяма дамска чанта. Ако ви се струва, че въпреки големината, само чантата е малко, може да допълните с други аксесоари - количеството и вида се определят само от вашето желание и вкус.

Фантастични съчетания Ако искате да се облечете по-нестандартно, трябва само да съчетаете неща, които на пръв поглед изглежда, че не могат да се съчетаят. Например туника с пола. По всички "закони на жанра", не трябва да се носят заедно, но някои дизайнери съветват да обърнете гръб на стереотипите и да облечете, например, туника с тясна пола с дължина почти до колената. Вниманието на околните ви е гарантирано!

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg