Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Избраха Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008

04.09.2008


Избраха Мис сИрена - Диневи Ризорт 2008

Новата "Мис сИрена-Диневи Ризорт 2008" стана 21-годишната Мартина Славчева от Варна, която единодушно беше избрана от журито на провелия се на 29 август конкурс на новопостроения амфитеатър Арена в Диневи Ризорт. Победителката, която се състезаваше с 22 красавци, получи Тoyota Yaris с рекламен договор и короната с диаманти от "Алтънбаш".

Втора подгласничка в конкурса, организиран за четвърти път от Ирен Онтева и Амалия Тинчева, стана Анна Иванова от Варна с фаталния №13, а трета бе Гея Антонова от София, която с атрактивното си поведение прикова погледите на журито и събра повечето от специалните награди.

Най-много гласове от посетителите на Fashion.bg събра Вероника Стефанова от София, която получи наградата на публиката - интервю и представяне в българския моден портал fashion.bg и удължение за коса от 100% естествен косъм на марката Hairaisers, Великобритания, с дължина 40-50 см. и цвят по избор на наградената участничка.

Като допълнение към наградата ще бъде прибавена и професионална козметика за грижа от същата марка.Лентата за най-чаровната девойка на Fashion Lifestyle Magazine, както и представяне в електронното издание с фотосесия и интервю, беше връчена от проф.

Любомир Стойков на Гергана Чакърова от Поморие.22 момичета от цялата страна, предварително избрани от посетителите на fashion.bg, три дни заедно с балет "Веда" и техните хореографки - Оливера Спасова Яна Никова, се учиха на пластичност.

След балетните стъпки, упражненията продължаваха с Ани Петкова, която следеше репетициите да са в пълен ред. В свободното време момичетата релаксираха с круизите на яхти Baia, което им доставяше усещане на сигурност, лукс и отмора.

Интерес представляваше и подготвеният тест драйв за гостите на конкурса на уникалните модели с хибридно задвижване на Lexus, включително на флагмана Lexus LS 600h.Специално ушитите бански костюми от "Делфина" в така модерния за сезона златен ефект придаде на участничките допълнителна елегантност.

Не без значение са и финалните дълги рокли, ушити от булчински бутик "Холидей Сона" с дизайнер Соня Ангътян специално за конкурса. Дизайнерката избра сред участничките новото лице на своя салон - Светлана Капзамалова от Карлово, която стана и първа подгласничка на "Мис сИрена".

Публиката на конкурса бе приятно изненадана от новия музикален проект на Елица Тодорова - трио, която очарова всички с новите си композиции. Изключително впечатление направи и 14 годишната Кръстиана Кръстева, която е една от 10-те претендентки за Детската Евровизия.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg