Topmodel.bg  »  Статии  »  Съвети за жени  »  Преглед

Как да се гримираме като Линдзи Лоън

08.09.2008


Как да се гримираме като Линдзи Лоън

Линдзи Лоън винаги успява да изглежда ослепително както на червения килим, така и в ежедневието си. Цветът на кожата й изглежда младежки и сияен, а това неминуемо й придава достатъчно самочувствие. Ако се вслушате в съветите на професионалните гримьори по-долу, ще изглеждате свежи и модни, точно както Линдзи.

1. Уверете се, че използвате подходящия за вашата кожа фон дьо тен. Ако имате естествено красива кожа и светъл тен, използвайте цветен овлажняващ крем. Ако кожата ви не е толкова сияеща, използвайте лек и полупрозрачен фон дьо тен, нанесен с гъбичка за по-добро покритие.

2. Нанесете малко розов или по-светъл руж, като започнете от центъра на бузата и продължите чак до мястото, където започва косата ви, точно над скулата.

3. Оцветете целите клепачи, чак до веждите, с перлено сиви или розови сенки за очи. Нанесете по-неутрален цвят сенки на гънката на окото, за да получите дълбок ефект. Най-накрая поставете по-силен цвят точно под веждите, за да привлечете вниманието към очите.

4. Използвайте тънък черен очен молив, за да очертаете очите и отгоре и отдолу, възможно най-близо до миглите. Поставете молив само във външните 3/4 от очната линия, след това разнесете с върха на пръста или с коса четка. Завършете с черна спирала придаваща обем и гъстота.

5. Не използвайте молив за устни, защото това е елементът, който въобще не прави Линдзи по-свежа и млада. Скочете направо на червилото - изберете розов или по-светъл цвят, но на всяка цена блестящ или прозрачен. В никакъв случай не залагайте на матовото и плътно червило.

6. За да придобиете слънчев и бляскав цвят на кожата, нанесете крем бронзант на лицето, гърдите и ръцете. Съсредоточете се върху челото, бузите и носа - местата, които слънцето би докоснало първи. Очертайте мускулите на ръцете и цепката на бюста със същия крем за още по-ефектен външен вид.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg