Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Манекени на Армани във варненски бутик

10.09.2008


Манекени на Армани във варненски бутик

Тъмнокожи манекени със златист загар, изработени по италиански лиценз на Армани, ще са новият хит в бутика на Astella в Mall Varna. "Гостенките от Италия" представят шармантните летни облекла на топ дизайнерката Аля Милушева, които от седмица са с 50% намалени цени.

Някои от хитовите облекла на топ цени представят ексклузивно тенденции от лятната мода на 2009-та година. Новаторската концепция, реализирана за първи път от български дизайнер за представянето на модели от намалената лятна от кутюр колекция и цялостно обновената визия на бутика, са сред специалните изненади, подготвени от Аля Милушева за посетителите на Mall Varna.

Макар лятото да е към своя край, несекващ поток от чужденки пазарува от варненския бутик, без да скъпи комплиментите си за световното ниво на изработка на моделите. Българките, които живеят в чужбина, но с удоволствие посещават морската столица, също са запленени от ефирните и секси рокли на Astella.

Първата клиентка на бутика - "Мис България" Юлия Юревич, която си купи рокля от магазина още по време на ревюто за откриването му на 12 юни, бе толкова впечатлена от представените във Варна тоалети на Аля, че категорично избра да дефилира с тоалет на Astella на най-големия форум за красота "Мис Свят" този декември в Йоханесбург

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg