Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Луксът през очите на Madame Figaro

27.10.2008


Луксът през очите на Madame Figaro

Той е разнолик и има много имена. За едни, като превъплътилата се в Коко Шанел актриса Анна Муглалис той се изразява в умението да забравиш за трудностите в живота. Творческата сила на бижутерийния отдел на Louis Vuitton Камий Мичели го измерва със смелостта да отхвърляш нормите.

Що е то лукс и как го пречупват през личната си призма, споделиха шестима български творци, чиято съдба е любовно преплетена с Високата мода вече години наред. Изящество струи от модните фотосесии, за които определението "луксозни" бледнее - отдайте се на естетическата вакханалия в тематичните предложения Lady Luxe, на бижутата дракони, на неповторимите накити "Райски птици", оценете лукса да се чувстваш добре в кожата си подобно на красивата Кристина Милева от българската модна фотосесия.

И още лукс - в горещите страници направо от дефилетата пролет-лято през септемврийските седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Лукс - добре, но дали трябва да го притежаваме и да се стремим към него на всяка цена? И още един въпрос, който ни провокира да полемизираме - прекаленият лукс не убива ли лукса?Стигне ли се до света на козметичните вълшебства обаче, луксът едва ли може да бъде прекален.

Madame Figaro ви информира в текст и визия за властващите златно и лилаво, за 180-те години на Guerlain в света на лукса, за шоколадовата make-up колекция на Сара Коен, както и за това, колко струва един реален ден "в търсене на красотата".

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg