Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Делови стил от Ariston S

31.10.2008


Делови стил от Ariston S

Линията на Ariston S за настоящия сезон вдъхновява с удобство, естетика и качество, които с лекота оформят елегантен гардероб за деловата жена. Есенно зимната колекция на модната марка представя детайли с меки контури, принтове, райета, щампи, мрежи с и без бродерии, адаптирани със стил и чувствено излъчване, за да допаднат на жената, влюбена в Ariston S.

Кройките са изключително модерни и стилни, а материите - за перфекционисти.Следвайки актуалните модни тенденции, колекцията хвърля мост между световете на модата и перфекционизма. Ослепително вталени форми, елегантни сака с разнообразни яки и ревери, деколтирани блузи без яки с коланчета на талията се комбинират с класически прави панталони.

Сакото, тип яке с голям ревер и двуредно закопчаване, което е класика, сега пак е на мода в комбинация с пола или панталон.Въпреки многото забавни предложения за сезона, Ariston S създадоха и няколко истински модела в добрата стара традиция на марката - силно елегантни и луксозни костюми. Дизайнът е изчистен и магнетичен, а материята изключителна.

Комбинацията от вълна, ламени нишки, сатен и коприна прави облеклата лъскави и меки, падащи нежно и изглеждащи перфектно.Цветовете преливат от черно до бяло през бежово и кафяво, като някои от моделите сияят в нюанси на червено, розово, лилаво, маслинено зелено и графит.

Шикозните детайли като стъклени копчета тип брошка, ширити под формата на плитки и плетеници от памук и кожа придават изящество на силуета. Всички модели от колекцията излъчват женственост, съблазън, шик и са достойни да бъдат облечени на червения килим или в офиса.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg