Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Low cost дрехите - в крак с модата на ниска цена

31.10.2008


Low cost дрехите - в крак с модата на ниска цена

Low cost облеклото е вече признак за шик и изисканост у този, който го носи, обявиха експертите по стил в Италия. Според тях държащите да бъдат в крак с модата в никакъв случай не трябва да се обличат с една и съща марка от главата до петите, нито пък да се Чполиват" с лукс на всяка цена. Много е шик например, ако суперскъпа чанта на Louis Vuitton се комбинира с икономична пола на Zara.

В Италия това вече е практика за всички дами с вкус. Пазарът на low cost дрехите настъпва неудържимо, но става въпрос за дрехи low cost - high value, както поясняват експертите.Ниската цена на дрехите в тези случаи идва от иновативните методи на производството им и от ниските разходи за търговията им.

"Потребителят вече изразява интелигентност и избор, той не е повече пасивен като в ерата на тоталния моден външен изглед", казва пред вестник "Стампа" Антонио Акиле, главен изпълнителен директор на Boston Consulting Group.

Пазарът на low cost модата се радва на цветущо здраве, като се има предвид, че годишният му оборот в Италия е 5 милиарда евро. Предвижданията са, че той ще продължава да расте, като се има предвид финансовата криза в световен мащаб

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg