Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Али Алиев очарова Истанбул

06.11.2008


Али Алиев очарова Истанбул

След участието си в реалити играта на "Сървайвър" ангажиментите към топ моделa Али Алиев се умножиха. Веригата градски казина ССG, българският производител Джеронимо, Проктер и Гембъл, модният клуб Енви-Хасково, италианската модна марка Zu-Elements, LTB jeans, Opinions, Kristel Beauty studio са само малка част от клиентите, коите вече ангажираха Али за своите кампании през 2009/2010 година.

От две седмици Али заедно с приятелката си Ивайла Станчева е в съседна Турция по покана на известна марка спортни дрехи, за да заснеме нов рекламен клип, с участието на олимпийската медалистка от олимпиадата в Пекин - Елван .

От турска страна бургазлията получи множество предложения за участия в реклами, сесиси и ревюта от популярни дизайнери.Али участва в откриването на провеждащото се в Истанбул авто изложение и даде интервюта за националните телевизии.

Там нашенецът бе забелязан и да разговаря за своите бъдеще проекти с известния турски топ модел и манекен Лара Сурол, рекламно лице на популярната марка дамско бельо Victorias Secret.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg