Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Мис България 2003 избра народните танци пред модата

25.11.2008


Мис България 2003 избра народните танци пред модата

"Мис България-Свят" 2003 Райна Налджиева загърби модните ревюта и фотосесиите, за да играе народни танци.

Докато другите миски дават мило и драго, за да се появят на най-престижните дефилета или да застанат пред фотообективите за снимки на календари и каталози, красивата брюнетка предпочете фолклорните ритми. "Това направо не е за вярване", коментират в модните среди.

Райна Налджиева е професионална танцьорка в ансамбъл "Българе" и непрекъснато обикаля България с формацията. Тя играе хора там още преди да завърши Националното училище за танцово изкуство.

"Наистина е така. Просто нямам време, защото с ансамбъла сме постоянно на път. Ето, сега бяхме в Пещера, Боровец, Димитровград... Само на танци съм го ударила. Ако се опитам да ги съчетая с ревютата, закъснявам за тях, а това не е добре. Затова временно прекратих участието си в модни събития. Не е вярно това, че ще се снимам в "Плейбой". Имах такова предложение преди време, след като станах "Мис България-Свят", но не го приех. Не е за мен това. Събличането пред обектива ме притеснява. Направих една фотосесия за "Максим", която беше много дискретна, това ми стига", коментира пред в. "Монитор" хубавицата. Скоро тя напусна и предаването "В салона", на което беше водеща.

На всичкото отгоре, за радост на феновете си, Райна в момента е без гадже. След кратка, но бурна любовна история с рапъра Румънеца, тя пази сърцето си свободно.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg