Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Топ фотограф жури на Лейди България

24.11.2008


Топ фотограф жури на Лейди България

Световно известният френски фотограф Franck Duez ще е част от елитното жури на конкурса "Лейди България".

Името на топ фотографа, в чийто професионален опит се нареждат снимки за списания като Cosmopolitan и Jasmine, както и рекламни визии за Levis Jeans, Diesel, Lawrence Kazan, Allibert и много други, има сериозен опит в журирането на световни конкурси. Буквално преди дни той беше в журито на "Топ модел - Белгия", водеща на който беше култовата манекенка Адриана Карембьо. Посред разговор с нея го завари поканата от страна на организаторката на "Лейди България" Теодора Колчева да гостува в България, която Франк с удоволствие прие. Той ще присъства като гост на конкурса на 6-ти декември, а на 7-ми ще поднесе на светските журналисти атрактивна изненада.

"Щастлива съм, че Франк ще е част от предстоящия конкурс. Неговото присъствие и опит красноречиво говорят за световното ниво на бляскавото събитие, което подготвяме".

Franck Duez е роден в Париж. През 1987 става асистент на Frederic Meylan- любимият фотограф на принцесата на Монако Стефани, Моника Белучи, Ума Търман, Изабела Роселини и много други. След серия от успешни репортажи за сп. People по поръчка на големи световни агенции, Франк заминава за Белгия. Неговото студио е разположено в центъра на Брюксел на площ 1500 кв. м. и е любимо на всички звезди.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg