Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Изложба с кецове, произведение на изкуството

25.11.2008


Изложба с кецове, произведение на изкуството

Марката Converse, носена от поколения бунтари, ще отбележи края на 100 годишната и началото на новата си история с ревю и изложба на 26.11.2008 , галерия "Академия" в сградата на НХА от 19.30 часа. На ревюто ще бъдат представени както емблематичните модели на Converse, превърнали обувката със звездата в модна икона от световен мащаб, така и модели от най-новите колекции.

Вече един век Converse търси различното и провокативното. Тази година, по случай юбилея си, марката организира конкурс "Converse in your mind". В него взеха участие 90 студенти от Националната Художествена Академия. Условието беше участниците да изразят своето творческо виждане и да го приложат върху кец на Converse, без ограничения в стила и техниката. На събитието ще бъдат изложени най-добрите творби. Жури съставено от професор Греди Асса, професор Мая Богданова от НХА и представители на Converse ще излъчат и наградят трима победители.

За всички фенове на Converse и почитатели на нестандартното изкуство, които имат желание да видят всичките 90 творби, те ще бъдат изложени на следващия ден (27.11.08) в галерия "Академия". Водещ на събитието ще бъде Дидо от D2.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg