Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Звезди с коледни подаръци от бижутерска фирма

04.12.2008


Звезди с коледни подаръци от бижутерска фирма

Новогодишен комплимент за предстоящата 2009 ще получат звездните клиенти на българската фирма за бижута със скъпоценни камъни Фортуна. Фирмата тази година ще раздаде специални златни карти на ВИП клиентите си в знак на благодарност за перфектните им взаимоотношения през годината.

Комплимент от фирмата ще получи прочутата с елегантния си стил певица, а от няколко седмици и майка на малкия Виктор Светла Иванова. Последният клип, заснет от звездата, беше романтичната балада "Сладка отрова". Красивата визия на певицата в клипа беше допълнена от стилен гердан от подбрани култивирани японски перли на "Фортуна".

Перлите са една от силните страни на марката, любими за работа на дизайнерите на компанията. Пръстен с рубин, гравиран със символа на любовта и страстта Ерос изработиха от "Фортуна", инспирирани от имиджа на скандалния ТВ водещ Азис.

Оригиналното решение е "звездата" в новата линия бижута с гравирани скъпоценни камъни на марката, на които вече е хвърлил око светският лъв Евгени Минчев. Ефектните квартет Hypnotic, които са част от бенда към "Вечерното шоу на Азис", също блестят със скъпоценни колиета на българската фирма.

Прочути с оригиналните си решения, от "Фортуна" изработиха и златни рамки за очила. Любителите на дискретния лукс и престиж за първи път ги видяха във фотосесия, заснета от организаторката на конкурса "Лейди България" Теодора Колчева.Бижу на "Фортуна" - реплика на известна брошка, носена от Елизабет Тейлър, носи водещата на "Море от любов" Наталия Симеонова.

Водещата признава, че е луда по тежки бижута от сребро или от бяло злато. Тя предпочита сребърните или кожени гривни и е възхитена от екстравагантна гривна, изработена от "Фортуна" чрез нова лазерна технология от кожата на риба скат.

Бижутата на "Фортуна" са любими и на едно от най-интересните лица в БГ ефира Миглена Чакракчиева. Водещата и съпругът й не се разделя със златните си халки, изработена от фирмата по случай брака им в края на 2007 г.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg