Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

ES line Models зарадва малките модели с конкурс...

22.12.2008


ES line Models  зарадва малките модели с конкурс...

В празничния 19.12.2008 год „ES line Models” за пореден път зарадва малките модели на сцената на Националния дворец на децата. В първата част на конкурса моделите на „ЕС лайн моделс” се представиха с модно дефиле,на което малките модели   показаха грация и стил-те се надпреварваха за титлата „Лице на ES line Models” за 2009 год.
Във втората част малките модели показаха своята артистичност.Те представиха своите песни,танци и етюди,а на финала собствениците на агенцията Силвия Васева и Евгени Евтимов обявиха победителите.Както всеки път журито бе натоварено с тежката задача да определи кой ще носи тежката короната през цялата година.На единодушно мнение бяха всички журналисти и определиха 10 годишната Ивон Васева и 7 годишния Георги Иванов да бъдат новите лица за 2009 год.
Победители в конкурса „Малките звезди” са Виолина Недкова,която показа невероятена артистичност със своето изпълнение и Иван Панайотов,който представи  стихче изпълнено на руски език.
Всички даца получиха невероятни награди от официалните спонсори на конкурса фирма „ТАКЕ ОNE”- Стара Загора със собственик Славчо Славчев,който подари невероятни якета за момчетата и роклички и панталонки за момичетата,издателката на списание “МЕРИ “-Мариана Аршева беше подготвила специални награди за децата –фотоалбуми и брой от сп.МЕРИ . Фирма „Камея дизайн”подари на децата  уникалните си макети за сглобяване.Изненадата за малчуганите бе че специално от Лапландия пристигна Дядо Коледа за да им раздаде подаръците.
Тежките корони на финалистките с камъни „Сваровски” бяха предоставени от Силвия Васева и Евгени Евтимов. Ивон и Виолина получиха и невероятни подаръци от „Оliver weber”,който специално им връчи собственичката на фирма „ЕРМО”- Илина Агова..

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg