Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Модна къща прекратява договора си със Сесил

21.01.2009


Модна къща прекратява договора си със Сесил

Дни, след като стана ясно, че тенисистката Сесил Каратанчева ще приеме казахстанско гражданство и занапред ще се състезава за тази държава, от Аристон С съобщиха, че ще се наложи да прекратят договора си с нея поради уронване на престижа и доброто име на компанията. Модната къща е спонсор на младата тенисистка от миналата година, като подписа с нея двугодишен рекламен договор и стана първата българска модна марка, рекламирана на най-големите турнири по тенис в света.

"Изненадани сме от решението й" - споделиха от компанията, "Изключително неприятен беше начина, по който научихме, а именно от медиите, за поетите вече ангажименти на Каратанчева към Казахстан. Огорчени сме от думите на нейния баща и личен треньор Радослав Каратанчев, че след изтичането на наказанието й, никой не я е подкрепил. Напротив, подадохме й ръка в един изключително труден за нея момент, когато отново се завърна на корта миналия януари.

Ние сме 100% българска компания и като такава, смятаме че имаме ангажимент за задържането и лансирането на хора, които имат възможности и желание да работят за утвърждаването на имиджа на страната ни. Аристон С винаги е била изключително социално ориентирана и в тази връзка ще заставаме зад хора, които виждат смисъл да останат в България".

Информацията е на Sportal.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg