Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Жълтото преобладава на модните подиуми

21.01.2009


Жълтото преобладава на модните подиуми

Този сезон слънцето има конкуренция, която функционира безупречно в тези мрачни дни. Става въпрос за жълтия цвят. Всички модни дизайнери в новите колекции залагат на жълтия цвят. Дали това ще е рокля, сако или джинси, модерните дами обезателно трябва да имат нещо жълто в гардероба си.

Лола Голденберг, която изучава цветовете, въобще не е учудена от тазгодишния моден акцент. Това тя предвиди още миналата година в доклада си за преобладаващия цвят на модните подиуми.

"Жълтият цвят е много индивидуален. Това е цвят, който много открива. Смелостта да се носят жълти дрехи показва смелостта да подчертаете вашата личност. А когато става въпрос за креативност и екстравагантност, винаги ще се сблъскваме с жълтия цвят", казва Лола Голденберг.

Редакцията на германското модно списание "Бригите" планира да покаже модната жълта линия. Това никак няма да е лесна работа, защото жълтият цвят много трудно се съчетава с другите цветове.

"Човек понякога иска да изненада околните, да изрази смелост, и въпреки това е необходимо да се комбинира този цвят с останалите дрехи от гардероба си. Естествено, недопустимо е да имате само жълти тоалети в гардероба си", казва главната редакторка на списанието Ен Валер.

"Живите тонове не отиват на всички, особено на русокосите жени. Но няма нужда от паника, с жълти обувки и чанта пак ще сте в крак с модата", казва още Ен Валер.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg