Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Виргиния Здравкова откри нов бутик

22.01.2009


Виргиния Здравкова откри нов бутик

Виргиния Здравкова отвори първия си бутик за дрехи и аксесоари за ежедневието в София.Актуалната колекция Зима 2008/2009 е предназначена за всички дами, който държат на стила и индивидуалния почерк на дизайнерката. Пуловери, ризи, панталони и поли с марката VIRGINIA са представени за първи път в най-новия бутик на Virginia atelier на ул. Раковска 166.

Към дрехите Виргиния Здравкова е създала и широка гама от аксесоари - шалове, колани, чанти и oчила, които допълват деловите комбинации за ежедневието или спортно-елегантните съчетания за уикенда. В колекцията доминират характерните за сезона черно, сиво и лилаво.

В новия бутик ще бъдат представени и всички нови колекции дънки с марката VIRGINIA Jeans. В комбинация със секси тениски или по-екстравагантна горна част, те са отлично решение за дамите, които искат да се отличават на парти, в клуб или в дискотека.

Тук се предлагат обувки и ботуши VIRGINIA Shoes, като най- новият модел обувки е от естествена кожа, щампована с логото на марката.Всички дрехи и аксесоари са направени от висококачествени платове и екологично чисти материали.

Pret-a-porte колекциите се изработват във фабриката на VIRGINIA Fashion Group у нас и в ателиета на чуждестранни партньори при спазване на най-високи изисквания и стандарти за качество. В момента дизайнерката работи по създаването на pret-a-porte колекцията Пролет/Лято 2009.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg