Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Клаудия Шифър пуска козметична серия

21.01.2009


Клаудия Шифър пуска козметична серия

Клаудия Шифър се завръща, но не за да кърши отново бедра по модните дефилета, а като бизнесдама. Култовият модел от близкото минало през лятото ще пусне на пазара собствена серия от продукти за разкрасяване, съобщава британският "Дейли Мейл".

Шифър вече има успехи в бизнеса с фешън-артикули - серия бижута, наречена на нейно име, се разпродаде доста добре. Сега жената, по която преди десетина години въздишаха не един и двама мъже по света, е амбицирана да направи следващата си стъпка като бизнесдама.

На въпроса от какви точно продукти ще е съставена предстоящата лятна серия, Шифър загадъчно отговаря:

"Имам нещо наум, но засега предпочитам да не разкривам детайли". Бившият супермодел, освен всичко останало, подписа и договор, според който стана лице на "Коко Шанел" за есенно-зимната им колекция 2009. Тя се появи и в новата рекламна кампнаия на марката "Салваторе Ферагамо", както и на Ив Сен Лоран. 

Клаудия Шифър се опита да пробие и в киното, но без особен успех. Най-запомнящата се нейна поява на големия екран бе във филма "Наистина любов". Там красавицата, изиграла самата себе си в малка роля, просто потъна сред морето от филмови звезди като Хю Грант, Колин Фърт, Лийъм Нийсън и Ема Томпсън.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg