Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Соня Васи с корсет на Аля Милушева за Мюзик Айдъл

27.01.2009


Соня Васи с корсет на Аля Милушева за Мюзик Айдъл

От 2003-та Соня Васи развива освен музикалната си кариера и модния си лейбъл. Красавицата, която е винаги в крак с модните тенденции, пристига късно тази вечер в България, по покана на организаторите на шоуто Мюзик Айдъл. Тя ще е първата гост - звезда на кастинга на талантите във Варна.

Освен с взискателност и полезни съвети за развитието на музикалните умения на кандидатите, Соня Васи ще блесне и с уникален корсет, който в момента разработват съвместно с дизайнерката Аля Милушева. Тя ще го комбинира нестандартно с оригинална тениска на Harley Davidson.

"Навсякъде по света рокерските елементи в облеклото и аксесоарите са хит в момента. Дори Джон Бон Джоуви е пуснал модна линия, която изразява изцяло тази тенденция" - разказва Аля.

"Особено актуално е да се съчетават елементи на официалната или дори бална мода с типични рокерски ципове, капси, кожени якета и ботуши".

Това не е първият път, в който нестандартната, но стилна Соня Васи избира корсет на Аля Милушева. С атрактивен кожен колан на Astella тя засне фотосесия за FHM, а на пищната церемония по връчване на престижната награда "Мъж на годината", събираше погледите с кожен рокерски корсет на марката.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg