Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Дита фон Тийз отново дефилира на голи ревюта

30.01.2009


Дита фон Тийз отново дефилира на голи ревюта

Дита фон Тийз се завръща в едно от най-известните голи ревюта в Париж, съобщава Ройтерс. Актрисата и модел с гарвановочерни коси, с вид на стриптизьорка от 40-те години на миналия век, не крие радостта си, че от февруари пак ще участва в шоуто на световноизвестното кабаре "Крейзи Хорс".

"Париж е специален град за мен и място, където красивите разголени тела все още се ценят", казва Дита фон Тийз, наричана Кралицата на бурлеската. След раздялата си с метъл-чудовището Мерилин Менсън, Дита се концентрира върху правенето на пари.

Неотдавна тя бе избрана за лице на новата еротична серия бельо на гиганта "Уондърбра". В нейна чест компанията пусна и лимитирана бутикова серия, с акцент върху присъщите за Дита жартиери и сатенени гащички.

Кралицата на бурлеската разголено и пищно позира за марка No 1 в света, отбелязвайки, че бельото не трябва да бъде нещо, което слагаш само заради любовника си. Според Дита фон Тийз новата колекция на "Уондърбра" не е предназначена само за съблазняването на мъже, но и за преобръщането на представата ни за женственост.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg