Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Джоли не я плаши кризата

30.01.2009


Джоли не я плаши кризата

Казват, че облеклото на актрисите често отразява състоянието на американската икономика. И не само нейното. По време на връчването на наградите на Гилдията да американските актьори в киното и телевизията повечето холивудски звезди предпочетоха по-обикновените и прости облекла (според техните стандарти, разбира се).

Като се има предвид, че вече сме в тотална рецесия, както призна и Барак Обама и неговата съпруга Мишел с облеклото си по време на встъпването в длъжност на президента, сега вече е модно да изглеждаш спестовен и икономичен.Но, това изглежда е много сложно за Анджелина Джоли. Номинираната за Оскар актриса се появи на червения килим с рокля Max Azria и бижута от Tiffany.

Безформената рокля обаче направи малко, за да подчертае съвършената й фигура. Тялото й беше обвито в метри от тъкани. Останалите актриси се опитаха да изглеждат като "обикновената Джейн", както обичат да казват американците, с по-голям или по-малък успех.Най-добре в това отношение се представи британката Кейт Уинслет, която винаги намира най-обикновената и сексапилна дреха, за да привлече погледите на зяпачи и журналисти.kafene.net

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg