Topmodel.bg  »  Статии  »  Новини  »  Преглед

Приказната сватба за Наталия Гуркова

02.02.2009


Приказната сватба за Наталия Гуркова

"Мис България 98" Наталия Гуркова и бизнисменът Джордже Михалевич си казаха официално "да" на 31 януари в ритуалната зала на бул. "Витоша", а пред Бога се венчаха в църквата "Св. Неделя". 12-метрова лимузина извози младоженците и кумовете до Кемпински-хотел-Зографски, където в три часа следобет стартира най-веселата част от сватбата.

Под специално аранжирана шатра във фоайето пред зала София Наталия и Джордже си направиха фотосесия с гостите.Тържеството продължи в сребърната зала, където огромен роял и класичеса музика посрещна поканените.

В черни кристални чаши бе сервирано шампанско, а гостите бяха подмамени и от екзотични плодове и течен шоколад, който в изобилие се лееше от пригодени за случая фонтани. След което младоженците тържествено влязоха в основната зала, а мънички шаферки хвърляха цветенца от рози след тях.

Залата бе аранжирана от свабена агенция "Диаманти", собственост на дизайнерката на модна къща "Принцес" Соня Атанасова.Тя бе подбрала за основни акценти бялото, среброто и кристала. Цветята по масите бяха лилиуми и рози, като на всек букет бе кацнала приказно-красива пеперуда.

Масите бяха допълнително декорирани с така любимите перли на Наталия Гуркова.Разбира се, бяха спазени и основните традиции. По-голямото парче от чупенето на погачата остана в ръцете на младоженката. При ритането на менчето стана ясно, че първата им рожба ще е момче.

При хвърлянето булченският букет се раздели на две, а късметлийките бяха фолк певицата Бони и кумата "Мис Сърбия" и приятелка на Наталия - Ясмина Обрадович. Жартиера, хвърлен от Джорди, попадна в ръцете на общ приятел от Англия.

Гости от цял свят (Гърция, Сърбия, ЮАР, Италия, Израел) танцуваха на песните на Преслава и Тони Стораро. Заради профилактика на гласа Глория не можа да поздрави младоженците с песен. Красивата приказка бе довършена с изнасянето на тортата, която цялата светеше в свещички, а 15 сервитьора бяха наредени около нея със огнени фонтани в ръце.

Първото отрязано парче Наталия подаде на свекъра и свекървата.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg