Topmodel.bg  »  Статии  »  Тенденции  »  Преглед

Финес, комфорт и респектираща елегантност с Маркам

03.02.2009


Финес, комфорт и респектираща елегантност с Маркам

Колекция Есен/Зима 2009 на Маркам Фешън е създадена в три основни линии: City - стил, създаден за динамичната, съвременна жена и нейното свободно време, излъчващ чувство на комфорт и защитеност. Силуетът е мек в А и О вариант, с максималната свобода на casual стила.

Естествените тъкани, комбинирани с опип, промазки, мека кожа и велур, подсещат за амплоа на "градски номад" от мегаполисa. In Focus - представя новия smart силует на Markam Fashion - шик с изненадващо премерен детайл, минималистичен дизайнерски маниер, чиста линия, перфектно качество.

Exclusive - класически и женствен силует, или ултрамодерен - с изненадващи линия и обем. Създаден е за бляскавия свят на сцената, за специалното събитие или за мига, в който минавате по Червения килим. Колекцията създава финес и комфорт на деловите дами от света на бизнеса и политиката, носи полъха на респектираща елегантност.

Съвременният вид е подсилен от високотехнологични тъкани, съчетани с естествени материи.Цветовете - нежна патина от мед и сребро, черно и антрацит, меланж от виолет и червено, лила и бордо, бяло. С тях е нарисувана модерната и футуристична картина за следващия сезон на Маркам Фешън.

  Контакти  |  За реклама  |  Условия за ползване  |  Platinum  |copyright © 2010 TopModel.bg